Sladdlös dammsugare fungerar som en MOP och varar i en timme på en enda laddning

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är sysslor som många människor fruktar, men att tvätta och dammsuga ditt hus kan bli mycket enklare, tack vare en ny 2-i-1-enhet.



ROIDMI har lanserat sin nya ROIDMI NEX Storm vakuum - en smart handhållen enhet som fungerar som en mopp.



Den handhållna enheten väger 1,5 kg, men trots denna lilla storlek är den anmärkningsvärt kraftfull.



ROIDMI förklarade: Den nya generationens kraft- och luftflödestunnelsystem med den nya generationen Engine-X borstlösa motorer snurrar med upp till 110 000 varv per minut för att hjälpa till att generera det starkaste kraftfulla suget på upp till 140AW och 23,5Kpa, gör hela maskinen öka 30 % sug för extra djup rengöring.

ROIDMI NEX Storm (Bild: ROIDMI NEX)

Användare kan välja mellan sju munstycken och borstar, beroende på vad de försöker rengöra, inklusive en dammborste, en vattentålig dammborste och en elektrisk kvalstertvätt.



mary och giles gogglebox

Även om du kanske tror att en elektrisk dammsugare plus vatten skulle vara en katastrofal kombination, så är det tack och lov inte fallet.

För att använda enheten som en mopp, fyller användarna helt enkelt en liten förvaringslåda med 180 ml vatten och fäster den vattentäta rullborsten.



933 ängelnummer betydelse

ROIDMI har också inkluderat sin Intelligent Slow Drip-teknologi i enheten, som hjälper till att kontrollera hastigheten på vattendropp för att säkerställa att dynan är våt utan att hålla för mycket vatten.

Andra nyckelfunktioner inkluderar ett 2 500 mAh batteri som tillåter en timmes rengöringstid på en enda laddning, och en magnetladdare.

Med en prislapp på £299 är ROIDMI NEX Storm inte den billigaste handhållna enheten som finns. Men när du räknar in det faktum att den fungerar som en djuprengörande mopp, kan det spara pengar på lång sikt.

ROIDMI NEX Storm är för närvarande crowdfunding på Indiegogo , där du kan köpa enheten för £249.

Den fungerar som en mopp (Bild: ROIDMI NEX)

S Online recenserar ROIDMI NEX Storm

Den här veckan testade jag ROIDMI NEX Storm själv, och måste erkänna att jag var skeptisk till en början.

varför är michael jacksons barn vita

Efter att ha testat handhållna dammsugare tidigare, förväntade jag mig att enheten skulle ha dåligt sug, kort batteritid och att 'mopp'-aspekten skulle vara en symbolisk gimmick.

Tack och lov försvann min oro snabbt när ROIDMI NEX Storm anlände.

Dammsugaren var snabb och enkel att montera, och trots att den hade sju utbytbara munstycken och borstar var det ganska lätt att se funktionen hos var och en.

En av de första sakerna jag märkte med enheten var hur lätt men ändå robust den kändes. Dess 1,5 kg vikt gjorde att det var lätt att susa runt mattorna, såväl som på svårare att nå områden, som ovanför dörrkarmar.

Användare kan välja mellan sju olika bilagor (Bild: Indiegogo)

Dammsugaren har också ett imponerande rörelseomfång, manövrerar skickligt i hörnen av min lägenhet och sveper till och med under min ganska lågt liggande soffa.

grey's anatomy season 16 uk air date

Efter att ha satt sina dammsugningsförmåga på prov bytte jag den till moppningsläge.

Jag vet inte vad det handlar om om moppning, men det finns där uppe på min lista över 'minst favoritsysslor', så idén om ett enklare alternativ var definitivt tilltalande för mig.

Den kommer med ett magnetiskt laddningsställ (Bild: Indiegogo)

Enheten behövde en anmärkningsvärt liten volym vatten (180 ml), vilket tillsammans med vad RODMI kallar 'Intelligent Slow Drip'-teknologi, gjorde att golven förblev överraskande torra under moppningsprocessen.

Tillägget av sug skulle förmodligen vara praktiskt för att rensa upp spill, även om det inte är så användbart för din grundläggande dagliga moppning.

Det enda problemet jag hittade när jag använde enheten som en mopp var hur smutsig mikrofiberkudden blev efter bara några moppar. Även om detta enkelt kan ersättas, är det en annan (om än liten) kostnad att tänka på.

När det gäller batteritid var ROIDMI trogen sitt ord - enheten höll i knappt en timme vid både moppning och damning.

Konstiga prylar

Såvida du inte verkligen ska göra en djuprengöring bör detta säkerställa att du har gott om tid att städa på en enda laddning!

Laddningsprocessen var också mycket enkel, tack vare ett magnetiskt laddningsställ som fästs på väggen, vilket innebär att du kan ladda dammsugaren medan den är i förvaring.

becky godden-edwards

Sammantaget tror jag att ROIDMI NEX Storm är ett fantastiskt kompakt alternativ som kan vara bra för personer med lite lagringsutrymme och som inte har lust att skvätta på de dyrare stora varumärkena.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: