Skys Broadband Buddy -app låter föräldrar PAUSE internet för sina barn

Sky Digital

Ditt Horoskop För Imorgon

Mor och barn på surfplattan(Bild: Getty Images/Caiaimage)



Om du har barn kommer du förmodligen att känna till kampen för att få dem att göra läxor - särskilt med distraheringar av smartphones och surfplattor.



För att hjälpa har Sky lanserat en ny app som heter Sky Broadband Buddy, som låter föräldrar tillfälligt pausa internet på sina barns enheter.



Appen, som är en del av Skys nya Boost -paket, kan användas för att hantera internetanvändning för hela familjen, inklusive att pausa internet på specifika enheter eller för hela hemmet.

Föräldrar kan också övervaka och hantera sina barns skärmtid, inklusive vilka appar de har tillgång till.

Appen låter föräldrar tillfälligt pausa internet på sina barns enheter (Bild: Sky)



Andra användbara funktioner inkluderar möjligheten att ställa in sängtider och belöna bra beteende med ytterligare tid online.

Medan flera andra föräldrakontrollappar redan finns skiljer sig Sky Broadband Buddy från de flesta genom att den kan användas i hemmet via WiFi, eller ute och om, via 3G eller 4G.



Stephen van Rooyen, VD för Sky UK & Ireland, sa: På Sky ansluter vi familjer till innehåll de älskar så det är vårt ansvar att se till att de kan göra detta säkert.

Sky Broadband Buddy är ett enkelt sätt att hantera och övervaka barns internetanvändning, och att pausa internet är ett bra sätt att se till att du kan njuta av familjetid fri från skärmtid - för både barn och vuxna!

Appen är tillgänglig på både iOS och Android som en del av Sky Broadband Boost -paketet. Detta kan läggas till nya och befintliga Sky Broadband -paket och kostar 2,50 £/månad.

Läs mer

Senaste tekniska nyheter
WhatsApp är nu blockerat på dessa telefoner Snapchat VD begränsar ljudets skärmtid Louis Theroux & # 39; s Twitter -konto HACKAT Google Maps: King Henrys Dock gömmer sig

Se Även: