Hemligt menyhack som snabbt kan spåra din Just Eat -order före alla andras - så här gör du

Takeaways

Ditt Horoskop För Imorgon

Kodeordet kommer att bota hängiga människor över hela landet(Bild: Getty Images Europe)



Vi som blir hungrig vet alltför väl om hur illa det kan vara. Från att gråta över att inte kunna hitta dina favorittränare, till att ge någon åt sidan för att de går för långsamt på gatan. Forskare har till och med bekräftat att det är ett verkligt tillstånd.



Men tider kan vara på väg att förändras, som takeaway jättar Bara Ät har just meddelat att det uppmuntrar kunder att skriva ordet 'hängare' i kommentarsfältet när de beställer via appen, för att varna livsmedelsleverantörer om nödsituationen.



Företaget sägs också utforska prioriteringen av order genom att snabbt spåra de som är märkta med 'hängare' i kommentarsektion, vilket innebär att de som lider av svår 'hängare' kan läggas till i prioritetsleveranslistan i framtiden.

Den hemliga koden sammanfaller med nyheten om att sandwich kings Subway nu finns på Just Eat (Bild: Getty Images Europe)

Över 28 900 restauranger kommer att larmas om hur man hanterar en hängande kund genom att ge vägledning om uppmärksamhetsskyltarna, efter en ny studie från University of North Carolina bekräftade att 'hängare' orsakar irritabilitet.



En Just Eat-talesman kommenterade: Vi vet att takeaway-förare befinner sig i galgarens frontlinje, de kommer ansikte mot ansikte med kunder på deras mest hungrigaste eller hungrigaste dagligen.

innebörden av 24

Slutligen någon som talar vårt språk (Bild: AFP)



Vi hoppas att vår guide erbjuder dem ett sätt att identifiera viktiga varningsskyltar för galgar och vad de ska se upp för så att vi kan hjälpa till att bekämpa detta nyligen identifierade universella fenomen.

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Så medan det nya systemet tränas kan hangrykunder över hela landet försöka få sin mat att spåra snabbt genom att ange det praktiska kodordet i kommentarfältet när de beställer.

Se Även: