Sarah Kennedy om att bli igenkänd från barns tv -program: 'Jag har inget emot om papporna tycker om mig'

Familj

Ditt Horoskop För Imorgon

Sarah Kennedy - Ben & Holly

Sarah Kennedy röstar Nanny Plum i Ben & Hollys lilla kungarike



Om du, precis som vi, har barn under åtta år, är chansen stor att du är bekant med Nanny Plum, den roligt sarkastiska, geléskapande stjärnan i Ben And Holly's Little Kingdom.



Hon röstas av Sarah Kennedy, och att intervjua henne över telefon är en ganska overklig upplevelse - av någon anledning förväntade vi oss inte att hon skulle låta EXAKT som hennes tecknade alter ego!



Förutom att fortsätta spela in nya avsnitt av barn -tv -favoriten (tack och lov för att vi har sett alla nuvarande minst fem gånger), har Sarah röstat det nya, gratis Ben And Holly festapp .

Det finns också en ny Elf & Fairy Party DVD , och du kan ladda ner gratis idéer för dina egna Ben And Holly -temafester, inklusive Nanny Plums recept. Bättre börja lagra tillräckligt med Hartley för en geléflod ...

Ben And Holly's Little Kingdom är en av de sällsynta föreställningarna - riktade till små barn men också roliga för föräldrar ...



Det finns definitivt ett inslag av vuxenhumor om det. Jag tycker att det är mycket väl observerat om människans natur och relationer, och det fungerar på många plan. Jag tror att barn känner igen nyanserna mellan dem och deras vänner, och jag tror att de vuxna känner igen dynamiken mellan de vuxna. Det är väldigt smart. Och en geléflod slutar aldrig vara rolig.

Nanny Plum är officiell värd för Ben & Holly Twitter -flöde. Får du några & apos; intressanta & apos; fan meddelanden?



Du menar från papporna? Ah ja jag fattar dem. 'Är det dåligt för mig att bli förälskad i Nanny Plum?', Den typen av saker. Nej! Det är okej! Jag har inget emot det, det är ganska smickrande. Men jag tror att om de såg mitt ansikte kan de bli lite besvikna. Jag är lite gammal nu! Men jag har inget emot, de kan tycka om min sarkastiska seriefigur om de vill!

Nanny Plum är ganska komplex för en barn -tv -karaktär, eller hur?

Fullständigt. Jag tror att vuxna tittare älskar henne för att hon är stygg och att hon inte alls respekterar auktoritet. Om någon tar sig själv för allvarligt tycker hon bara att de är dumma. Jag tror att vuxna kan relatera till det, vi känner alla såna människor i verkligheten.

tidtabell för val av ledare

Vi identifierar oss definitivt med Nanny Plums upprörda slagord: WHATEVER! Kom det från författarna eller från dig?

Lite av båda tycker jag. Mark och Neville är mycket bra på att observera människor, de kommer definitivt att ha tagit några bitar från mig. Jag får höra 'oh Nanny Plum is written for you' vilket är smickrande även om jag faktiskt inte vet om jag SKA vara smickrad. Hon är ganska barnslig och fånig ibland!

Har din röst någonsin känts igen i verkligheten?

Jag brukade ta min dotter till balettlektioner och läraren kom så småningom fram och sa: 'Jag hoppas att du inte tycker att det är kränkande men du låter så mycket som Nanny Plum'. Och jag sa, 'JAG ÄR Nanny Plum!' Då skulle hon inte tro att det var sant förrän kompisen som var med mig sa, 'Hon är verkligen'.

Jag tror att det var för att jag bor i Preston som hon hade svårt att tro. Hon sa ”Vad gör du HÄR?” Kanske antog hon att Nanny Plum bodde i Hollywood!

Vad tycker din dotter om att hennes mamma är en TV -stjärna för barn?

Jag tror att hon tycker om det nu, hon är sju så hon förstår det lite bättre. Jag gör också rösten till Miss Rabbit i Peppa Pig, och när hon var lite yngre kom min dotter in för att göra en babyröst till Peppa. Hon var verkligen upphetsad över det, men när vi kom till inspelningsstudion blev hon riktigt tyst. Jag inser nu att hon trodde att hon faktiskt skulle till Peppa Pigs tecknade värld.

Det finns en tråd på Mumsnet -chatten om huruvida Nanny Plums motståndare, The Wise Old Elf, i hemlighet tycker om henne. Vad tror du?

Jag vet inte! När jag träffade killen som gör Wise Old Elfs röst sa författarna 'Du kommer att ha ett kärleks-/hatförhållande, du gillar verkligen inte varandra men det är underhållande.' Och det var det. Så fortsätter det. Jag vet att Mark och Neville läser Mumsnet och Netmums, så om det sägs kanske de skulle kunna göra något åt ​​det ...

322 ängelnummer betydelse

Förutom att vara röstartist undervisar du i animation vid University of Central Lancashire. Får du några skämt från dina elever om ditt andra liv?

Inte riktigt, de är i 20 -årsåldern och besatta av anime. Det är när de har lämnat och fått barn som de nämner det. Jag har jobbat där ett tag nu och ex-studenter kommer att Facebooka mig och säga 'Jag måste lyssna på dig varje dag nu! Det är verkligen konstigt! '.

Slutligen, har du några coola memorabilia från showen?

Jag har Nanny Plum dockan, författarna skickade mig det till jul. Du trycker på magen och min röst kommer ut, som min dotter älskar. Om jag måste åka iväg på jobbet tar hon det till sängs med henne.

Se Även: