Samsung Galaxy Note 9: Storbritannien Utgivningsdatum, pris, specifikationer och phablet -funktioner

Samsung Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Galaxy Note 9(Bild: REUTERS)



Samsung har äntligen presenterat sin Galaxy Note 9 -smartphone.



Från en helglasskärm till en bakre fingeravtrycksskanner, Galaxy Note 9 har en rad fantastiska funktioner.



Galaxy Note 9 avslöjades vid Samsungs uppackade evenemang i New York idag klockan 16.00.

Här är allt vi vet om Samsungs smartphone.

Samsung Galaxy Note 9 (Bild: REUTERS)



Utgivningsdatum

Galaxy Note 9 kommer att vara tillgänglig från 24 augusti.

Pris

Samsung Galaxy Note9 128GB olåst pris i Storbritannien: £ 899 GBP och Samsung Galaxy Note9 512GB olåst pris i Storbritannien £ 1099.



Som jämförelse kostar not 8, som lanserades förra året 869 pund.

sainsburys ost påskägg

Batteri hela dagen

Visa

Galaxy Note 9 har en kantlös glasskärm med en liten högtalare högst upp.

Galaxy Note 9 har den största kant-till-kant-skärmen någonsin på en Note. Den 6,4-tums Super AMOLED Infinity Display syftar till att ge en uppslukande multimediaupplevelse.

Galaxy Note 9: s Infinity Display kompletteras med stereohögtalare, som är inställda av AKG, och möjligheten att leverera Dolby Atmos uppslukande ljud.

madeleine mccann kadaverhundar

Design

Handenheten mäter 162 x 76,4 x 9 mm och tipsar vågen vid 205 g.

S-Pen

Smarttelefonen levereras med en uppdaterad S-Pen stylus som låter dig ta selfies och gruppbilder, presentera bilder, pausa och spela upp video och mer med bara ett enda klick.

Skrivbordsleverans

Galaxy Note 9 levererar också en PC-liknande upplevelse med Samsung DeX. När den är ansluten till en bildskärm kan Galaxy Note9 driva ett virtualiserat skrivbord och fungera som en andra skärm.

Snabb trådlös laddning och vattentålig

Den förstklassiga Galaxy -tekniken levereras som standard med Note9: snabb trådlös laddning, IP68 vatten- och dammbeständighet och Samsung -tjänster som Samsung Health och Samsung Pay.

Färger

Note 9 kommer i Midnight Black och Lavender Purple med en matchande S Pen och Ocean Blue med en gul S Pen. Det finns också ett Metallic Copper -alternativ, men det här verkar inte komma till Storbritannien.

(Bild: Samsung)

välja för brittisk lön

säkerhet

Galaxy Note9 har Samsungs betrodda Knox-säkerhetsplattform med försvarsgrad och biometriska säkerhetsalternativ, inklusive fingeravtrycksskanning strax under kamerorna, irisskanning och ansiktsigenkänning.

Kamera

Baksidan av smarttelefonen har en kamera med dubbla objektiv, med de två objektiven placerade sida vid sida, snarare än vertikalt.

Scenoptimerare: Galaxy Note 9: s kamera använder intelligens för att identifiera element i ett foto, till exempel scen och motiv, för att automatiskt klassificera det i en av 20 kategorier och optimera det baserat på kategorin.

(Bild: AFP)

Viktiga funktioner och specifikationer

Galaxy Note 9 är en kraftfull smartphone med en 10 nm processor, upp till 8 GB RAM och stöd för de snabbaste nätverkshastigheterna (upp till 1,2 gigabyte per sekund).

Galaxy Note9 innehåller också ett branschledande och Samsung-utvecklat vattenkolsystem för kylning och en AI-baserad prestandajusteringsalgoritm på enheten.

Not 9 har också en 6,4-tums 4K-skärm.

Precis som S9 har Note 9 också Intelligent Scan - Samsungs teknik för ansiktsigenkänning som liknar Apples FaceID.

betydelsen av 7 11

Fall

(Bild: Mobilefun.co.uk)

Innan Unpacked -evenemanget hade not 9 -fall dykt upp online och avslöjade några funktioner. Fall är redan tillgängliga på mobilefun.co.uk .

Samsung avslöjade också att det är nytt Galaxy klocka vid Unpacked -evenemanget och hade redan släppt det Galaxy Tab S4 .