Reese Witherspoon enorma rädsla efter Ryan Phillippe skilsmässa och tragiska orsaker till splittring

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När heta unga saker Reese Witherspoon och Ryan Phillippe träffades på hennes 21 -årsdag 1997, var deras attraktion omedelbar.



Gillar vad hon såg, slösade en uppmuntrad Reese ingen tid på att få henne att gå vidare till mannen som hon officiellt skilde sig från för 13 år sedan idag.



”Jag vet inte vad som kom över mig - kanske de sju Midori -surarna - men jag sa till honom:” Jag tror att du är min födelsedagspresent. ”Han tyckte att det var så smickrande och nu när jag tänker på det ... hur pinsamt! sa hon till tidningen Jane då.



De flyttade snabbt in tillsammans och Ryan ställde frågan efter att de var med i huvudrollen i 1999's Cruel Intentions.

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe träffades på hennes 21 -årsdag

Reese Witherspoon och Ryan Phillippe träffades på hennes 21 -årsdag (Bild: Rex)

Paret gifte sig den 5 juni samma år i Charleston, South Carolina, när Reese, då 22, redan var sex månader gravid med sin förstfödda, Ava, 21.



Son Deacon, 16, följde 2003, ett år efter att Ryan avslöjade att de gick in i par & apos; terapi i ett försök att ta hand om äktenskapets hälsa.

man city rasistiskt fan

Det största misstaget är att inte göra det, ignorera det och få äktenskapet att gå sönder på grund av latskap, sa han till New York Daily News då.



Attraktionen mellan paret var omedelbar

Attraktionen mellan paret var omedelbar (Bild: Getty)

För hennes del var Reese angelägen om att måla upp en realistisk bild av deras förhållande och sa till tidningen People: ”Vi är normala människor med normala problem.

Och 2004 sa hon rakt ut till Vanity Fair: ”Äktenskapet är svårt. Det handlar inte om att förvänta sig att någon ska göra dig lycklig varje dag eller att slutföra ditt liv. '

Arbetet slet ofta sönder paret, den ena stannade alltid kvar för att ta hand om barnen medan den andra var borta på uppsättningen.

Reese och Ryan bildade på premiären för Legally Blonde 2 när hon var gravid med sonen Deacon (Bild: Getty)

Och det var under Ryan's tid på filmen Stop Loss 2006 som rykten om en affär mellan honom och den australiensiska skådespelerskan Abbie Cornish först cirkulerade.

den yngsta farfar någonsin

På en fråga om skvallerna sa Ryan - som senare dejtade Abbie, 38, i tre år - att situationen aldrig var så enkel som den tänkt sig vara.

'Det var orättvist att hon skulle heta det hon var, för det handlade inte om det', sa han till W magazine 2008.

'Jag tror inte att en utomstående person någonsin kan orsaka skilsmässa. Jag hade svårigheter i mitt förhållande och i mitt äktenskap, långt innan jag någonsin träffade henne.

game of thrones-skådespelaren dör

Den november kallade han och Reese tid för deras äktenskap, och deras skilsmässa blev officiell den 5 oktober 2007.

Ryan träffade Abbie Cornish efter hans split från Reese

Ryan träffade Abbie Cornish efter hans split från Reese (Bild: Andy Fossum / Rex -funktioner)

Reese, som bara var 30 då, beskrev skilsmässan som 'mycket förnedrande och mycket isolerande' och avslöjade hur hon drabbades av intensiva ångestattacker i månader efteråt.

'Precis vid juletid satt jag på en parkeringsplats och jag kände att jag bara inte kunde kliva ur bilen', sa hon till tidningen Elle.

'Det var som att jag inte kan kliva ur bilen.'

Skådespelerskan lyckades äntligen locka sig själv när hon insåg att hon inte var ensam om att drabbas av sorg.

Men det var djupet av hennes nöd att hon hade rädsla för att hon aldrig skulle känna sig normal igen.

'När folk kommer in i ditt ansikte och säger, & apos; Detta kommer att gå, & apos; du tänker, är de galen? Jag kommer aldrig att må bättre än jag känner just nu och ingenting kommer någonsin att vara vettigt igen, tillade hon.

duncan bannatyne joanne mccue

'Och ​​jag har fortfarande stunder där jag & gs; ingenting kommer någonsin att vara vettigt igen.'

Ryan var också förkrossad och avslöjade hur han inte kunde kliva upp ur sängen under 'fyra fyra fem månader'.

[Det var] det mörkaste, sorgligaste stället jag någonsin varit på. Det var en kamp ... Det var den värsta tiden i mitt liv, säger han till tidningen W.

Så vad var anledningen till deras tragiska splittring? Båda skulle senare erkänna att ålder spelade en stor roll.

'Jag tror att mer av problemet var ålder. När vi träffades var vi så unga, säger Ryan till Larry King 2015. Jag tror att det kan skapa problem med två personer i den här branschen eftersom det är så mycket buller som följer med det.

Ava Phillippe, Reese Witherspoon, Deacon Phillippe, Tennessee James Toth och Jim Toth deltar i premiären av Universal Pictures & apos;

Reese med dottern Ava, vänster, sönerna Deacon och Tennessee och maken Jim (Bild: Getty)

Och Reese ekade hans känslor.

Jag gifte mig när jag var 23 och jag hade två barn när jag var 27, berättade hon för ITVs Lorraine.

Jag vet inte, ibland är det bra att känna sig själv [innan man gifter sig]. '

Ryan fortsatte med dottern Kai Knapp, nio, med ex-flickvännen Alexis Knapp medan Reese gifte sig med talangagenten Jim Toth 2011 och deras son Tennessee föddes i september 2012.

Se Även: