Verkliga Emmerdale-paret Zoe Henry och Jeff Hordley presenterar BBC lockdown-show för barn

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emmerdale -paret Zoe Henry och Jeff Hordley utbytte rader i Woolpack för att hjälpa barn att fastna i trädgårdsarbete för en speciell BBC lockdown -show tidigare idag.



Paret, som spelar Rhona Goskirk och Cain Dingle i ITV -tvålen, är ivriga trädgårdsmästare som hoppas att de har kunnat förmedla sina kunskaper till ungdomar.



Som en del av den tredje låsningen har BBC organiserat BBC Bitesize Lockdown Learning -sessioner för barn på CBBC och BBC Two.



vad är trädgårdsskatt

På CBBC klockan 10.05 varje dag den här veckan har kändisar inbjudits att vara en del av deras Celebrity Supply Teacher -segment, som idag involverade Emmerdale -paret.

Zoe Henry och Jeff Hordley presenterade en BBC lockdown -show för barn idag

Zoe Henry och Jeff Hordley presenterade en BBC lockdown -show för barn idag (Bild: Getty Images)

Zoe delade ett klipp med sig själv som trädgårdsskötsel och twittrade igår: 'I morgon, som en del av BBC Lockdown Learning, finns det ytterligare en chans att titta på Jeff och jag som tuffar om att odla din egen grönsak.



'Vi är inte experter, bara entusiastiska amatörer, men du kan ta några tips! På @cbbc klockan 10.05. '

Paret har tidigare öppnat om sin tilldelning, och hur stor del det är i deras liv efter Jeff Crohns diagnos när han var bara 18 år gammal.



Zoe talade tidigare om keramik i trädgården och sa till Fabulous: 'Vi har en tilldelning och det är så terapeutiskt att ha händerna i jorden.

'Vi är medvetna om vad vi äter, men att titta på vår kost handlar inte om att vara på TV, det handlar mer om allmänt välbefinnande, eftersom Jeff har Crohns sjukdom.'

Zoe avslöjade också att deras barn blir skickliga på att piska upp något gott i köket.

Hon sa: ”Barnen älskar att laga mat med oss. Häromkvällen gjorde Violet en dal från grunden! '

Se Även: