Prue Leith får en sten efter en skada som lämnade sin rullstol bunden och hånade Bake Off -kakor

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Prue Leith har diskuterat hur hennes senaste fotledskada ledde till att hon fick en sten.



Den 79-åriga Great British Bake Off-stjärnan har öppnat upp om siffran på vågen som kryper upp till följd av att hon var rullstolsbunden efter att hennes akillessen knäppte under inspelningen av 2019-serien av bakserien.



TV-personligheten avslöjade att hon är på uppdrag att gå ner i vikt men hon känner sig inte skyldig för att ha hånat bakade kakor.



bästa schampot för fint hår uk

Prue sa på Henley Literary Festival: 'Jag är en sten överviktig för tillfället, och faktiskt har jag varit en sten överviktig hela mitt liv', enligt MailOnline .

Hon fortsatte: ”Men jag är särskilt stenöverviktig just nu för jag har tillbringat de senaste tio veckorna i rullstol, så ingen träning och det hindrade mig inte att äta tårta och göra jobbet. Jag har ätit mycket tårta. Men jag hoppas att jag börjar tappa det nu.

Prue Leith har fått en sten efter att ha knäppt sin akillessen (Bild: Mark Bourdillon (Kanal 4 -bilder får inte ändras eller manipuleras på något sätt) KANAL 4 PICTURE PUBLICITY 124 HORSEFERRY ROA)



Domaren tillade: ”Jag känner mig inte skyldig om jag äter något riktigt gott och det är mitt kaloriintag för halva dagen, för det är värt det. Men det är inte värt det om du äter skräp ... om jag äter skräpmat tycker jag att det är väldigt ohälsosamt. '

Prue föll och knäppte sin akillessen medan hon filmade BBC -programmet på sommaren.



Den prisbelönta kocken spelade Cowardly Lion in a Wizard of Oz skit, Noel Fielding spelade Dorothy, Paul Hollywood spelade Tin Man och Sandi Toksvig spelade fågelskrämman från musikalen.

GBBO-domaren känner sig inte skyldig när hon hånar bakade kakor (Bild: EMPICS Entertainment)

kan du ta panadol när du är gravid

Domaren planerar att flytta vikten (Bild: Getty Images)

Prue skrev i åskådaren 'Jag hoppar ut på den gula tegelvägen och vrålar - jag känner ett hammarslag mot fotleden och slutar gnälla som den fega lejonet jag skildrar. Jag har knäppt min akillessen.

'Danny läkaren, som inte har haft något mer spännande än bagare & apos; klipp fingrar för att hantera i tre år, äntligen får använda sin ambulans, rullstol och betydande färdigheter. '

Men Prue visade mycket mer tapperhet än hennes skrämmande kattkaraktär, medan hon fortsatte att filma.

Prues fotled skadades när hon filmade en skit för GBBO (Bild: Kanal 4)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Efter att ha suttit med benet i en ishink en gång i timmen, tog Prue på sig kostymen igen och avslutade skiten.

Hennes medstjärnor Paul och Noel hjälpte till att hålla henne uppe när de dansade ner på den gula tegelvägen.

Se Även: