Prins William och Harrys spricka 'började när yngre bror bar nazistdräkt'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Motreaktionen mot Harrys nazistiska uniformsgaffel öppnade upp ett bråk mellan bröderna, hävdas det(Bild: AFP via Getty Images)



Prins William och Harry utvecklade en allvarlig spricka när den yngre brodern avbildades i en nazistdräkt, hävdar en ny bok.



Bröderna valde outfits på Maud's Cotswold Costumes i januari 2005 för en festklänning.



William valde en djurdräkt och Harry bestämde sig för en kakifärgad uniform.

Hertigen av Sussex fotograferades senare medan han visade ett armband med ett hakkors som träffade rubriker runt om i världen.

Svaret fick Harry att överväga de olika behandlingarna av paret, hävdar den kungliga biografen Robert Lacey i Battle of Brothers, som serieras i Daily Mail.



Boken säger att Harry började känna sig främmande från sin familj efter kostymfesten, med en tidigare assistent som sa till bröderna: 'För första gången led deras relation verkligen och de talade knappt.

Brottet började utvecklas 2005, hävdar en ny bok (Bild: Getty Images Europe)



'Harry avskydde det faktum att William kom undan så lätt.'

Mr Lacey hävdar också att pojkarna & apos; barnflickan Barbara Barnes fungerade som en surrogatmamma på grund av Dianas hälsoproblem och humanitära åtaganden, och Barnes lärde dem gå, prata och läsa.

Hon avskedades senare utan att få avsked med de unga prinsarna.

Lacey skrev: ”Efter Dianas död 1997, anmärkte människor på hur väl de två unga prinsarna reagerade på en orättvis och oväntad borttagning av en moderfigur från sina liv - förvånade, förvirrade och bedrövade trots att de var.

Spänningarna mellan syskonen har varit väl publicerade de senaste åren (Bild: Getty Images)

'Faktum är att de tio år tidigare hade lite övning.'

Boken hävdar också:

  • Drottningen ansåg att hertigen och hertiginnan av Sussex var 'oregelbundna och impulsiva' när de tog sin avresa;
  • Kungafamiljen 'hoppade galet' över Harry och Megans varumärke för Sussex Royal -produkter och tjänster, som betraktades som en 'kommersialisering av kronan'
  • Drottningen, Charles och William rådfrågades inte om de flera rättsliga åtgärder som paret vidtagit mot media
  • En 'mäktig valkrets' inom familjen kände att Meghan intervjuade med ITV: s Tom Bradby under förra årets turné i Afrika, där hon beklagade sitt liv, visade en 'bisarr tondövhet' och var 'oerhört självgod' .

Se Även: