Priset på Dyson dammsugare sänktes med upp till 240 £ för Black Friday - och vi har upptäckt en för bara 139,99 £

Dyson

Ditt Horoskop För Imorgon

På jakt efter ett nytt vakuum?



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Black Friday 2017 är officiellt på gång, med återförsäljare över hela landet som sänker priset på allt från bärbara datorer, smink till vin.



Men det är en sak som tycks ha drabbats av många rabatter i år på Currys, AO.com och John Lewis - Dysons - med stora gatubutiker som alla har slagit hundratals pund från det patenterade vakuumet.

bästa semesterdestinationerna i april

Vi har jämfört de bästa erbjudandena från fem olika helt nya Dyson -dammsugare nedan för att se vem som erbjuder det bästa erbjudandet på det eftertraktade hemmet, och det verkar som om en återförsäljare konsekvent kommer överst.

Men om du är nöjd med en renoverad modell har vi också spionerat mycket från eBay.co.ukDyson V6 djurmodell för bara £ 139,99 - det är 60% rabatt på originalpriset på £ 199 och £ 44 billigare än en helt ny från en av återförsäljarna nedan.



Dyson V6 Absolute, £ 229 (vanligtvis £ 469, spara £ 240)

Med förbehåll för den största rabatten av alla, finns det nästan £ 250 på denna V6

Dyson V6 Animal, £ 184 (var £ 369, spara £ 185)

Detta är ett av dina billigaste alternativ - särskilt tack vare prissänkningen på £ 185



andy dawson bob mortimer

Dyson Ball Animal, £ 249 (var £ 449, spara £ 200)

Djuret är en populär favorit - och det har 200 £ rabatt

Dyson Lightball, £ 199 (var £ 369, spara £ 170)

Det finns hela £ 170 rabatt på detta erbjudande

Dyson Big Ball Animal 2, £ 269 (var £ 369, spara £ 100)

Spara dig själv hundra pund på denna nya hoover denna Black Friday

Dyson Cinetic Big Ball, £ 399 (var £ 469, spara £ 70)

En av delens dyraste Dysons

Om du inte är ett fan av Dysons har deras dammsugarrivaler Shark också precis lanserat några vansinniga Black Friday -erbjudanden.

Till exempel har deras nya DuoClean sladdlösa dammsugare 120 £ rabatt på Argos, nu £ 179,99, och upp till £ 150 rabatt på Currys, beroende på vilken du vill ha.

miljoner euro Storbritannien resultat fredag

Den innovativa nya produkten har flexologi -teknik som gör hoovering tio gånger enklare, samt en körtid på 22 minuter. Eller köp ett andra batteri för att hålla det igång ännu längre.

Läs mer

Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Du kanske kan sänka ännu mer av priset om du hämtar affären medan du använder en cashback -webbplats som t.ex. quidco eller TopCashback.

De erbjuder för närvarande alla nya medlemmar till deras webbplats en gratis £ 15 -utgift på AO.com, vilket säkert kommer att sänka några pund från din nya hoover.

Läs mer

george michael regents park house
Bästa Black Friday -erbjudanden för 2020
Bästa erbjudanden Mode Smartphones TV

Inte på jakt efter en ny hoover? Vi har också jämfört de bästa, icke-städande erbjudandena från Currys, AO och Argos, och kommer att fortsätta att uppdatera dem under de närmaste dagarna.

Se Även: