Premier Inn öppnar fem nya strandhotell i tid till sommaren 2021

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

En flygvy över strandpromenaden Sandown på Isle of Wight en solig dag med stranden synlig

Utsikt över strandpromenaden Sandown där Premier Inn öppnar ett nytt hotell(Bild: Premier Inn)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Premier Inn har avslöjat att det kommer att öppna fem nya hotell vid havet, i tid för sommarlovet.



Budgethotellkedjan lanserar nya hotell i hotspots från Isle of Wight till Blackpool, som kommer att öppnas för semesterfirare från den 17 maj i linje med Englands färdplan.

vad är ett vävband

Rumspriserna börjar från £ 35 per natt - det är värt att notera att vissa hotell kan öppna för viktiga resesyfte, men en hotellvistelse för fritid är endast tillåten från och med den 17 maj i England (Vi har en guide till viktiga färddatum för semesterfirare där du kan hitta mer information) ..

De fem nya hotellen är:



  1. Sandown Esplanade, Isle of Wight - detta kommer att ha 100 sovrum samt ett Cookhouse & Pub
  2. Scarborough North Bay - ett hotell med 105 sovrum
  3. Bournemouth West Cliff - ett hotell med 105 sovrum
  4. Blackpool North Pier - detta kommer att ha 150 sovrum och ett Cookhouse & Pub
  5. Torsdag - 85 sovrum (öppnar från juni)
Utsikt över en säng i ett Premier Inn -hotellrum med två lampor på vardera sidan och en lila kudde

Premier Inn öppnar fem nya hotell (Bild: Premier Inn)

Varumärket har redan några hotell på de flesta av dessa destinationer, även om Thurso kommer att markera en ny plats för varumärket. (För att inte tala om att när det öppnas kommer det att vara det mest nordliga Premier Inn i Storbritannien).



Totalt kommer de nya öppningarna att markera 545 nya sovrum för Premier Inn -nätverket och förväntas skapa cirka 130 nya jobb när de är fullt upptagna.

Hotellkedjan säger att det har sett en kraftig efterfrågan sedan Boris Johnson tillkännagav planer på att lätta England ur lockdown.

Detta har inkluderat en ökning av sökningarna efter kustplatser med upp till 400%, med hög efterfrågan på raster i maj, juli och augusti.

ray-j sexband

Det är inte det enda företaget som har noterat en höjning - ett antal resebolag såg bokningar stiga inom några timmar efter färdmeddelandet den 22 februari.

Människor som leker i havet i Blackpool, under Blackpool Tower på en solig dag

Premier Inn öppnar ett nytt hotell i Blackpool (Bild: PA)

Simon Ewins, VD Premier Inn & Restaurants UK sa: 'Eftersom vi alla ivrigt räknar dagarna tills vi kan njuta av en välförtjänt vistelse i Storbritannien, hoppas vi att våra nya hotell kommer som välkomna tillägg för våra gäster på populär fritid platser över hela landet.

'Vi är glada över att kunna erbjuda prisvärda rum i alla fyra hörnen av Storbritannien för att göra det möjligt för dem som vill boka en vistelse i år ett sätt att göra det på ett överkomligt och säkert sätt i vetskapen att oavsett sina planer kan de lägga sig i sängen i en bekväm och ren miljö.

'Med våra nya platser som öppnar på några av de bästa brittiska kustplatserna, hoppas vi att ännu fler människor kommer att kunna uppleva allt som Storbritannien har att erbjuda och kunna njuta av en bra brittisk semester i år.'

Se Även: