Pop-up-butiken Pokémon Center är nu öppen i London

Pokémon

Ditt Horoskop För Imorgon

Europeiska Pokémon -tränare som ännu inte har gjort resan till Japan för att besöka en av landets berömda Pokémon Center -butiker har tur eftersom en nu är öppen i London.



Pop-up-butiken som öppnade för hundratals ivriga Pokémon-entusiaster, så varav köade i timmar, i Westfield Sheperd's Bush fredag ​​morgon (18 oktober), kommer att sälja flera Pokémon-artiklar som endast finns i Storbritannien.



billiga septembersemester 2018

För att markera tillfället kommer besökarna att kunna köpa den exklusiva London City Pikachu plyschleksaken, butikens officiella 'ansikte', ser ganska snygg ut, han kommer iklädd bowlerhatt och håller ett paraply med ett Psyduck-inspirerat handtag.



Andra godsaker som erbjuds är exklusiva Pokémon London City pin-märken, t-shirts, handelskort och en mängd plyscher av dina favoritmonster.

Fans kommer att flockas till den nya butiken

Priserna är på den branta sidan med den 20 cm höga Pikachu -plysch som säljs för £ 20 och en Kanto -affisch för £ 38,50, men vad förväntar du dig för produkter som inte finns någon annanstans?



Om det inte var nog kommer Pokéfans också att kunna fånga fler Pokémon i Pokémon GO tack vare ökat utseende av Psyduck, Vaporeon, Jolteon, Flareon, Combee och flera andra runt köpcentret.

1255 nummer kärlek

Men de som vill få en glimt av Pokémon Center måste vara snabba eftersom det bara kommer att vara öppet till den 15 november. Butiken är öppen 10 - 22 måndag till lördag och 12 - 18 på söndagar.



Förutom merch hittar du speldemos

År 2014 var det Paris som var värd för ett flyktigt Pokémoncenter där köpare påstås ha tömt butiken efter en vecka, så det kan vara värt att gå förr snarare än senare.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Och för fans av serien som ännu inte har testat de nya spelen kommer det att finnas en demoversion av Sword and Shield att spela i butiken.

Jacqueline var och dan

Pokémon Company sa att flytten är en hyllning till Storbritanniens roll i att inspirera designen och känslan i Galar -regionen, där de nya spelen spelas.

Många artiklar är exklusiva för butiken

Galar är den andra regionen som bygger på ett europeiskt land - den första är Kalos, som var baserad på Frankrike.

bästa stället att köpa renoverade bärbara datorer

En interaktiv karta över Galar som släpptes tidigare i år avslöjar ett grönskande land med sjöar och floder i söder och snöiga berg och en storstad i norr.

Ett järnvägssystem förbinder städerna med ett underjordiskt nätverk, där några av spelen & apos; äventyr kommer att äga rum.

Pokémon Sword och Pokémon Shield släpps världen över den 15 november, exklusivt för Nintendo Switch.

Se Även: