Playstation Network DOWN på grund av 'WS-37403-7' fel eftersom rasande spelare inte kan komma online

Playstation

Ditt Horoskop För Imorgon

Tusentals spelare hävdar att de inte kan komma åt Playstation -nätverket denna kväll på grund av ett uppenbart serveravbrott.



Många PSN-användare har sett felet & apos; WS-37403-7 & apos; när de försöker använda deras PlayStation 4.



Problem började strax efter 15.30 och fortsatte in på kvällen, enligt webbplatsen DownDetector , som övervakar nätavbrott.



Avbrottet nådde sin topp vid 20 -tiden och antalet spelare som upplevde problem ökade.

Frågan verkar främst drabba spelare i Storbritannien och Nordeuropa, enligt sajtens avbrottskarta.

Vid 21 -tiden visar tjänsten fortfarande en gul varning med ett meddelande som bara lyder: 'Vissa tjänster har problem.'



craig cash på caroline aherne

Vi är medvetna om att vissa användare har problem med att logga in på PSN. Tack för ditt tålamod när vi undersöker, säger Sony i en uppdatering om sin tjänsteman Twitter -supportkonto .

Den officiella PSN -sajten bekräftar att problem påverkar PlayStation Network i kväll, inklusive på PS4, PS Vita och PS3 -plattformar.



Många arga spelare använde DownDetector -forumet för att få ut sina frustrationer.

david bowie och iman

'Det här är ett absolut skämt !!! Jag förnyar automatiskt mitt 12 -månadersabonnemang varje år och vi som betalande kunder måste uppleva detta minst 3 eller 4 gånger om året, hur länge ska vi se på att det ska gå tillbaka? ' skrev en kund.

'Jag vet att Playstations nätverk inte gillar att släppa en tidsram om det tar längre tid, men som betalande kunder förtjänar vi att veta hur lång tid det kommer att titta på eller åtminstone hur långt du är på att få problemet åtgärdat !!'

Andra använde tillfället att kräva ersättning från Sony.

'Vad händer med er? Jag svär varje dag att det finns ett annat problem med nätverket. Det här är löjligt, 'skrev en kund.

”Och du kompenserar aldrig dina kunder med något för förseningarna. En kredit på 5 eller 10 dollar vore bra. Säger bara.'

Under tiden, på Twitter, uttryckte Playstation -användare sin frustration i GIF:

PlayStation Network (PSN) är Sonys digitala mediaunderhållningstjänst, som omfattar en onlinemarknad för spel, filmströmmar och nedladdningar, musik och spelströmning via Playstation Now.

De PlayStation Network Services statussida visar att flera tjänster för närvarande upplever problem i Storbritannien, inklusive Account Management, Gaming And Social, PlayStation Now, PlayStation Video, PlayStation Store och PlayStation Music.

Sony har fortfarande inte erbjudit någon förklaring till avbrottet, eller angett en tidsram för hur lång tid det kommer att ta att åtgärda problemet.

drakar den viktminskning systrar

Nyheten kommer efter att både Fortnite och Vodafone drabbats av stora avbrott tidigare idag.

Se Även: