Pets at Home har påskägg för hundar, katter och kaniner - och priserna börjar på £ 2

Påskägg

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns till och med en för kaninkaniner!



joe sugg och dianne

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Påsk och jul är två av våra favorittider på året av en viktig anledning: den stora mängden choklad vi får.



Och nu kan dina älskade husdjur också vara med på det roliga Husdjur hemma har precis meddelat att de säljer djurvänliga påskägg till dina älskade katter, hundar och kaniner.

Alla fullt ätbara, priserna börjar på en mycket anständig £ 2 för maskros blad kanin och utgåvor av yoghurt och kattmynta, och sträcker sig upp till £ 6 för hundar och deras jordnötssmör johannesbröd choklad.

Han har trots allt varit en bra pojke



liten pojke blå itv

Även om katt- och hundversionerna är avsedda för dem, kan kanin 'Hoppy' -ägg också delas bland marsvin, hamstrar, möss och gerbils.

De ägg med maskrosblad - som har handfolierats i Lancashire och endast tillverkats med de bästa ingredienserna - serveras bäst uppdelat i små bitar som en del av en balanserad kost, det är inte lämpligt för djur under tre månader.



Detta 40g ägg ger dig tillbaka bara 2 £

Dr Kerlien Heyrman, chef för husdjur hemma sa: Husdjur är familjemedlemmar och naturligtvis vill folk behandla dem med något speciellt i påsk, men choklad kan vara farligt eftersom det innehåller ingredienser som är giftiga och kan orsaka allvarliga konsekvenser för djur.

För dem som vill behandla sin kanin i påsk, är vårt 'Hoppy' påskägg en godbit med naturliga ingredienser som är säkra för husdjur.

hur gammal är marty wilde

Inget husdjur lämnas utanför

Pets at Home & apos; s skapande följer en liknande produktlansering förra året av B&M, som började sälja påskägg till dina katter och hundar.

Läs mer

Påsk 2020
Bästa påskägg för 2020 Bästa heta korsbullarna till påsk 2020 Bästa alternativet påskägg Bästa veganska påskägg för 2020

Se Även: