Perrie Edwards bryter tystnad efter före detta Zayn Malik och Gigi Hadids babybomb

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Perrie Edwards har brutit sin tystnad efter hennes före detta Zayn Maliks babynyheter.



Tidigare One Direction -sångaren Zayn, som var förlovad med Perrie före deras splittring 2015, väntar enligt uppgift sitt första barn med den gravida Gigi Hadid, 25.



Babybomben sprack på tisdagskvällen, och medan ingen av de blivande föräldrarna bekräftade de glada nyheterna, skyndade kändisar som Chrissy Teigan att gratulera.



Och när hon talade för första gången sedan nyheten öppnade Perrie om sitt nya förhållande med Alex Oxlade-Chamberlain.

Perrie och Alex har utnyttjat tiden för självisolering för att vara med varandra (Bild: Instagram)

jeremy clarkson vs piers morgan

'Jag känner att jag verkligen gillar det här, jag kan inte ljuga. Jag har tid i mitt liv! ' hon rusade till KIIS radio & # 39; s Kyle And Jackie O Show på onsdagen.



'Jag har aldrig tillbringat så mycket tid med min pojkvän, jag har aldrig tillbringat så mycket tid i mitt hus. Jag har liksom aldrig haft så mycket tid på mig att göra saker som jag alltid har velat göra, så det har varit trevligt.

Den 26-åriga Little Mix-sångaren är lyckligt kopplad till Liverpools fotbollsspelare Alex och har varit med honom sedan 2016-året efter hennes splittring från sitt ex.



Zayn dumpade Perrie i en enda text i augusti 2015, för att avsluta deras fyraåriga relation och slänga sina planer på att gifta sig ut genom fönstret.

Zayn Malik och Perrie Edwards

Perrie var förlovad med Zayn Malik - tills han dumpade henne 2015 (Bild: PA)

John Jairo Velasquez Vasquez

Några månader senare var Zayn kopplad till supermodellen Gigi och de gick på Instagram -tjänsteman i december 2015.

4444 ängelnummer betydelse

Han cementerade deras kärlek den följande månaden genom att presentera henne i den rasande musikvideon för sin singel Pillowtalk.

Även om Perrie blev förstörd av sin splittring, slog han tillbaka på bästa sätt när Little Mix släppte sitt trotsiga spår Shout Out To My Ex, som innehåller texten: 'I hope she gettin & apos; bättre sex / Hoppas hon inte förfalskar & apos; det som jag gjorde, babe / Tog fyra långa år att kalla det slutar / Glöm den pojken, jag är över det. '

Zayn med & apos; gravid & apos; flickvännen Gigi i Pillowtalk (Bild: Daily Record)

Hittlåten sågs som Perrie's hämnd på Zayn, även om hon försökte spela ner den genom att berätta för E! Online: 'När människor går igenom uppbrott vill man automatiskt höra riktigt sorgliga låtar. Du vill lyssna på Toni Braxton Släpp upp mitt hjärta och gråt lite, ta ut ett glas glass

'Vi tänkte bara, & vet du vad? Kvinnor behöver känna sig bemyndigade. & Apos; Alla behöver känna sig bemyndigade efter ett uppbrott och vi känner att den här låten kan relatera till alla eftersom alla har ett ex. '

Perrie har rusat om livet i lockdown med Alex

Perrie började först dejta hunky Alex ett år efter att hennes och Zayns splittring, efter att ha upptäckts vid ett av hans Arsenal -spel i slutet av 2016.

1515 nummer kärlek

Paret blev offentligt med sin romantik i februari 2017 när Perrie delade ett ögonblick av dem som kysste framför Eiffeltornet.

Läs mer

Gigi Hadid och Zayn Maliks bebis
Gigi och Zayn skaffar barn! Inuti deras episka kärlekshistoria Hur hon skickligt gömde bump i 5 månader Hur Gigi hjälpte Zayn att bekämpa ångest

De väckte till och med rykten om förlovning i november 2019 när Perrie av misstag stavade Alex efternamn på Instagram och blev utropad av fans - och hennes pojkvän själv.

Perrie har visat glada glimtar av henne och Alexs inhemska lycka

FIFA World Cup väggdiagram

'Det kommer att bli mycket lättare att stava när det är mitt andra namn och jag måste skriva det hela tiden', skämtade hon.

Paret välkomnade sin franska bulldog Travis i mars 2020, som ansluter sig till pochen Hatchi som Perrie hade delat med Zayn.

Sedan coronaviruspandemin började, har hon och Alex delat glada glimtar av deras lockdown -liv.

Och Alex föreslog till och med att han var redo att ta nästa steg med henne när han sa till ett fan: ”Hon har varit fantastisk under karantän. Hon är rätt husfrun. Hon har städat, lagat mat varje dag, måltider har varit otroliga.

'Hon blir inte irriterad på att jag spelar Playstation. Hon är toppen, jag älskar henne! '

Se Även: