Folk säljer £ 14 Lidl -tränare för £ 450 på eBay i galet bråttom för att ta ett par

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Skorna i fråga(Bild: Lidl)



Smarta shoppare tjänar in den stora populariteten hos Lidls nya £ 14 -tränare och säljer dem för så mycket som £ 450 online.



De blå, gula och röda skorna lanserades i butiker utomlands i april och visade sig vara mycket mer populära än någon förutspådde.



jennifer lopez plastikkirurgi

Med Lidl -logotypen som en del av sin design hämtar de nu upp till 30 gånger sitt ursprungliga pris på webbplatser som eBay.

Tyvärr kan britter som vill tjäna pengar på affären kämpa efter att snabbköpet sa att skorna inte kommer att säljas i Storbritannien snart.

Vad skulle du betala för ett par? (Bild: Lidl)



Populariteten hos de färgglada skorna var tydlig från det ögonblick de började säljas, med kunder som köade i timmar för att få tag på ett par, finsk nyhetssajt Utlänning rapporter.

En kund sa: Alla ställde upp normalt. Precis klockan 8 springer de eller gick snabbt till affären och sneakershyllan tömdes på mindre än 10 sekunder.



bästa spelare i fifa 16

En annan beskrev människor 'ovanpå varandra' när säljaren ropade: 'Kom ihåg det sociala avståndet.'

När galenskapen intensifierades, listade en person till och med ett par på den finska auktionssajten Tori för 5 400 pund.

Med nyheter om att Lidl -skorna sprider sig till Storbritannien, kommer folk med listiga planer för att komma in på åtgärden.

En britt kommenterade: Funderar på att starta en svartmarknad där jag smugglar Lidl -tränare.

Skorna var fortfarande tillgängliga på Lidls nederländska webbplats för £ 12 i veckan, men planerna togs när folk fick reda på att Lidl inte skickar internationellt.

Se Även: