Pamela Anderson återvänder till Dancing On Ice! Erm, men i Holland

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pam säger 'hallå' till Holland. Vilket är, umm, nederländska för hej.(Bild: PA)



Efter förläget att falla ur din klänning, blinka bröstvårtorna OCH vara den första kändisen som röstades ut Dancing On Ice, skulle du tro att Pamela Anderson aldrig skulle vilja gå nära en ishall - eller en viss glittrande klänning - igen . Men du skulle tro fel.



Trots att hon svär att hon aldrig skulle göra ett annat reality -tv -program, har den tidigare Baywatch -stjärnan packat ihop knivarna och - spännande - den lilla vita klänningen som orsakade hennes ökända nyp -slip och sprang iväg till Holland där hon kommer att visas i den nederländska versionen av kändisens skridskoåkningshow.



x factor auditions 2014 datum

Kik-a-boob! (Bild: ITV)

Drygt en vecka efter att hon sprang tillbaka till Amerika efter att ha varit den första stjärnan som lämnade den brittiska showen, sågs Pammy på väg till träning i Amsterdam på fredag ​​inför den holländska showen.

'Jag är glad att visa den riktiga rutinen och visa Storbritannien hur det skulle se ut. Jag har tillbringat månader i utbildning, säger Pam.



vad betyder 422

Vi antar & apos; hur det skulle se ut & & apos; innebär inte att hennes bröst faller ut eller att en bröstvårtlucka visas.

Där är det från en annan vinkel (Bild: Rex)



Vi räknar också med att de nederländska DOI -producenterna kommer att hoppas att Pamela ger dem mer för pengarna än vad den brittiska serien fick ur henne - hon enligt uppgift kostade ITV £ 1 000 per SECOND för hennes kortlivade utseende. Isarbete om du kan få det, va?

Efter hennes pinsamma avgång på kvällen gick Pam dit alla utkastade reality -tv -stjärnor flockas - This Morning soffan - där hon sa till Philip och Holly: 'Jag gör aldrig det här igen. Nej. Förra gången. Eftersom jag inte tror att jag borde vara i den här miljön längre, vet jag inte vad jag gör. Alla runt omkring mig i mitt liv och i min karriär säger alltid till mig att inte göra dessa saker. '

Matt och hennes danspartner/älskarkille, Matt Evers (Bild: Rex / ITV)

Och ändå, bara ett par veckor senare, är hon tillbaka för att träna sina slingor och liftar. Även om vi har våra teorier om varför det kan vara så.

pappa långa ben flyger

I vad vi är säkra på är en total slump kommer Pams uppträdande i den nederländska serien att se henne återförenas med henne DOI -danspartnern Matt Evers, som råkar vara hennes senaste romantiska leksak . Så åtminstone kommer hon att ha någon att värma hennes ben bakom scenen.

För de senaste Dancing On Ice -nyheterna (som förmodligen inte kommer att beröra någonting om Pam om inte hennes bröst faller ut på den nederländska showen - förlåt), gå på det här sättet.

Se Även: