OnePlus 5T: Utgivningsdatum, pris, brittiskt nätverk, specifikationer och allt du behöver veta om iPhone X -mördaren

Oneplus

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: OnePlus)



peter crouch spara vår sommarrecension

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



OnePlus har lanserat sin senaste telefon, OnePlus 5T i Storbritannien efter en rad läckor och arrangerad hype som är utformad för att få gadgetfans glada för den nya Android -handenheten.



Även om OnePlus 5 bara är några månader gammal, har företaget hoppat tillbaka i mixen med en ny handenhet som följer 2017 -trenden att utöka skärmen till ett 18: 9 -format och minimera ramarna.

OnePlus 5T är återigen låst till O2 -nätverket här i Storbritannien även om du kan köpa en SIM -fri version om du föredrar att äga dina telefoner direkt.

Här är all information du behöver veta om OnePlus 5T.



Utgivningsdatum

OnePlus 5T började säljas i Storbritannien den 21 november och kan köpas antingen direkt från OnePlus.net eller via O2 -nätverket.

Pris

Om du vill köpa OnePlus 5T direkt kan du välja mellan två konfigurationer.



6 GB RAM/64 GB lagringskonfiguration ger dig tillbaka £ 449 medan 8 GB RAM/128 GB lagringskonfiguration är £ 499.

Alternativt kan du gå till O2 eftersom nätverket erbjuder en datataxa på 50 GB för kostnaden på 10 GB per månad.

Dessa priser underskrider iPhone X 999 pund avsevärt och kommer att vara en frestande affär för vissa kunder som inte vill punga över kontanterna för en ny iPhone.

Specifikationer

(Bild: OnePlus)

Som nämnts ovan kommer OnePlus 5T med två alternativ för internminne och minne. Andra viktiga specifikationer att notera är den bakåtvända dubbelkameran som består av en 20MP-sensor och en 16MP-sensor. Telefonen har en Qualcomm Snapdragon 835 -processor, väger 162 g och erbjuder en samtalstid på upp till 20 timmar på en laddning.

Eftersom skärmen har utökats till en 6,01-tums AMOLED-skärm har fingeravtrycksskannern flyttats till telefonens baksida.

Telefonen kör OnePlus & apos; anpassat Oxygen OS ovanpå Googles Android 7.1 Nougat -programvara.

Viktigast av allt, det håller 3,5 mm hörlursuttaget på plats längst ner på telefonen.

Se Även: