OnePlus 3T-uppgraderingen ger mer kraft men håller lågt pris för att underskatta iPhone 7

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

OnePlus har avslöjat en uppdaterad version av populära OnePlus 3 smartphone med mer kraft och möjlighet att arbeta med Googles Daydream-plattform.



OnePlus 3T kommer att gå upp mot iPhone 7 Plus och Google Pixel XL – med fördelen att vara mycket, mycket billigare.



Den nya 5,5-tums OnePlus 3T kommer att börja på £399, jämfört med £719 för antingen 5,5-tums Pixel XL eller 5,5-tums iPhone 7 Plus.



Som rykten förutspådde , nya OnePlus 3 lägger till den senaste Qualcomm Snapdragon-processorn och gör 6 GB RAM till standard snarare än ett tillval.

OnePlus 3T lanseras med förbättrad processor och VR-kapacitet

(Bild: OnePlus 3T)

Den senaste Snapdragon-processorn används i Pixel och behövs för Googles Daydream virtual reality-plattform. Detta innebär att OnePlus 3T skulle kunna fungera med Daydream View VR-headset .



Den nya modellen ökar också batteriet från 3 000 mAh till 3 400 mAh.

OnePlus hävdar att du kommer att få 'en dags ström på en halvtimme', tack vare dess Dash-laddningsteknik som använder en speciell adapter.



OnePlus 3T lanseras med förbättrad processor och VR-kapacitet

(Bild: OnePlus 3T)

'Med Snapdragon 821-kretsuppsättningen ger OnePlus 3T OnePlus-gemenskapen överlägsen hastighet och prestanda i en vackert designad smartphone, säger Alex Katouzian, senior vice president för produktledning på Qualcomm.

Även om insidan av OnePlus 3 har uppgraderats, förblir utsidan densamma med undantag för ett nytt 'Gunmetal'-färgalternativ.

Andra specifikationer inkluderar en 16 MP bakåtvänd kamera med optisk bildstabilisering som syftar till att stoppa skakande bilder.

OnePlus 3T lanseras med förbättrad processor och VR-kapacitet

(Bild: OnePlus 3T)

Vi utvecklade OnePlus 3T för att ge betydande förbättringar med ny teknik som är tillgänglig idag, så att våra kunder inte behöver vänta på bästa möjliga användarupplevelse, sa OnePlus grundare och VD Pete Lau.

OnePlus 3T kommer med 64 GB internminne och kommer att börja säljas i Europa den 28 november.

omröstning laddas

Vilken smartphone är bäst?

1000+ RÖSTER HITTILLS

Apple iPhone 7 PlusGoogle Pixel XLOnePlus 3TMest lästa
Missa inte

Se Även: