Fans gläds över Catherine Zeta-Jones 'walisiska accent i hälsosam hemmavideo

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Catherine Zeta Jones gladde fans när hon visade upp sin stora, saftiga gröda av färska tomater som hon plockade från växter vid sin herrgård i Medelhavet.



f1 förarlöner 2021

Den 51-åriga Hollywoodstjärnan njuter av ett sommaruppehåll i sitt hus på Mallorca tillsammans med den 76-årige maken Michael Douglas och deras barn.



Och deras europeiska reträtt har en omfattande trädgård fylld med färsk frukt och grönsaker som den walisiska skönheten har skördat.



Tar till Instagram på tisdag, Catherine - som kommer från Swansea i Glamorgan. i södra Wales - lämnade fans som saliverade när hon visade upp sina stora, röda frukter.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones tog till sociala medier den här veckan från hennes herrgård och trädgårdar på Mallorca (Bild: Instagram/catherinezetajones)

Hon bildade videon med orden: Tuesday's Tomatoes! Bor på landet …….



Catherine visade upp sin gröda och kastade sig in i det eviga uttaldilemmat om hur man säger ordet tomat.

När hon filmade sig själv, CZJ, som bländade i glittrande smycken, panorerade kameran från sig själv till en låda med röda frukter och meddelade: Och nu har vi tomater. Eller 'tomaytos'.



Catherine Zeta-Jones

Catherine lämnade fans som saliverade med bilder av hennes mogna, saftiga tomater (Bild: Instagram/catherinezetajones)

doktor som peter capaldi

Till synes protesterande i bakgrunden började ett av Catharines husdjur skälla energiskt till vilket hon sa: Åh det är min hund som skäller. Men titta på dessa tomaaaahtoes!

Medan Catherine kan ha återupplivat den oändliga skillnaden mellan uttalet av ordet tomat, blev fans och följare mer tagna av hennes vackra walisiska accent.

En följare kommenterade Hollywoodstjärnans lillande, musikaliska röst: Jag älskar att du fortfarande har din walisiska accent. Min familj är alla i Rhondda -dalen och jag tycker att det är lugnande.

Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones

Catherine har varit gift med Michael Douglas sedan 2000 (Bild: NEWSAMpix)

En annan skrev: Tack för att du delade tomaterna (och accenten).

Ytterligare en fan sa: Fortfarande git din swansea låter som jag.

bästa resebyråer Storbritannien

Medan en något mer överbekant följare kommenterade: Din mjuka sexiga röst driver mig vild, tillsammans med en rad hjärt -emojis.

Catherine och Michaels herrgård på Mallorca har imponerande 10 sovrum och rymmer 11 000 kvadratmeter.

Villan, tillsammans med vidsträckta grunder, ligger nära en by på norra västra kusten av Baleariska ön med alla slags lyxiga bekvämligheter inne i byggnaden.

En hemmabio, ett hemmagym och en biograf säkerställer att alla som stannar där inte kommer att vilja ha störningar eller sätt att stanna bort sommardagens solsken och ljumma kvällar.

Medan det också finns en vingård, imponerande havsutsikt och direkt tillgång till Medelhavet.

Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones

Catherine har bibehållit sin walisiska accent trots att hon bott hemifrån i decennier (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Det europeiska hemmet är bara en av de många fastigheter stjärnparet äger - eftersom de också har hus i Irvington, New York, en lägenhet med utsikt över Central Park på New Yorks Central Park West, samt ett stort familjehem i Catherine & apos; hemstad Swansea, Wales.

Paret brukade också ha ett åtta-bädds, åtta bad stort hus i Bermuda som de använde som en privat tillflyktsort i årtionden-innan de äntligen satte fastigheten på marknaden för över 10 miljoner dollar (7,3 miljoner pund) tillbaka 2019 när de effektiviserade sin globala fastighetsportfölj.

Catherine och Michael har bott på sitt fritidshus med sina barn, Dylan och Carys.

thorpe park fright night 2018

Se Även: