Bästa reseföretag som mest rekommenderas av britter för 2020 presenterades av YouGov

Resenyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När du bokar semester är du bortskämd med val när det gäller reseföretag; men ibland kan överflödet av alternativ vara lite överväldigande.



Lyckligtvis är dina britter till hands för att hjälpa - eftersom landets bästa rekommenderade reseföretag har avslöjats i YouGovs varumärkesindex 2020 .



Studien såg att semesterfirare frågade om de skulle rekommendera resebolaget de använde 2019 till familj och vänner, med en övergripande procentsats för de företag som ingår.



Topplistan var Trailfinders med 87,5 procent av de tillfrågade kunderna som sa att de skulle rekommendera den till sina närmaste.

Företaget erbjuder en uppsjö av semestertyper, från lyx- och wellnessresa till aktiva semestrar, utflykter utanför misshandlad spår och massor av äventyr.

Familj med resväskor som passerar fontänen i turistorten (Bild: Getty)



Samtidigt kan familjer efter paketresor överväga Jet2holidays som tog andraplatsen med 82,9 procent av kunderna som sa att de skulle rekommendera företaget.

Jet2holidays är en fast favorit bland britter, särskilt familjer tack vare sitt stora utbud av semestrar till Spanien, Portugal och Grekland, liksom massor av budgetvänliga alternativ och låga insättningar.



Tredje platsen gick till TravelRepublic, en semesterjämförelsewebbplats som kan vara en praktisk källa för att hitta erbjudanden, särskilt om du kan vara lite flexibel med dina resdatum.

Du kan kolla in hela listan över de 10 bästa rekommenderade resebolagen för 2020 nedan ...

Läs mer

Tips om semesterpackning
Lätta hack för packning Hur man rymmer 200 föremål i en resväska Första hjälpen -kit du behöver Vad du ska packa för en skidsemester

Topp 10 reseföretag som rekommenderas av britter

  1. Trailfinders - 87,5 procent
  2. Jet2holidays - 82,9 procent
  3. TravelRepublic - 81,9 procent
  4. Virgin Holidays - 81,7 procent
  5. British Airways Holidays - 78,8 procent
  6. Emirates Holidays - 78,7 procent
  7. Expedia - 77,2 procent
  8. Kooperativa resor - 77,2 procent
  9. Trivago - 76 procent
  10. Riviera Travel - 75,4 procent

YouGov BrandIndex granskade 1549 varumärken för deras rekommendationspoäng, med företag som spänner över resor, livsmedelsfinansiering, skönhet och detaljhandel.

Du kan läsa mer om forskningen och rankingen på YouGov -webbplats .

Se Även: