Par ger dotters rum Beauty and the Beast makeover - och det ser magiskt ut

Familj

Ditt Horoskop För Imorgon

Disney-fans älskar det här rummet med skönhet och odjuret(Bild: DIY On A Budget Official/Facebook)



Om din lilla är besatt av allt Disney, kanske du inte vill låta dem se detta.



Det beror på att de är tvungna att vilja att du ska ge deras rum en episk Disney Princess -makeover efter att ha sett hur en familj förvandlade sin dotters sovrum.



Pappa Scott Preston tog nyligen till Facebook för att dela ett gäng foton som visar det färdiga rummet - och vi måste säga att det ser magiskt ut.

Lägger upp bilderna i DIY On A Budget -grupp, Preston förklarade att hela sovrummet var dekorerat för hand och inklusive priset på dubbelsängen, det kostade dem under £ 500 att göra.

Det förtrollande rummet har ett antal föremål inspirerade av den animerade filmen 1991, Beauty and the Beast, inklusive en roslampa, karaktärsfigurer och en väggmålning.



Den har en väggmålning från Amazon (Bild: DIY On A Budget Official/Facebook)

fifa 22 releasedatum

Den stora väggmålningen, som tar upp en vägg, köptes från Amazon och visar Belle och odjuret dansa i sina finaste kläder, tittade på Lumiere och fru Potts.



Den motsatta väggen har enorma väggklistermärken ovanför sängen, som läser Beauty and the Beast, i filmteckensnittet, som föräldrarna köpte av eBay.

Under bokstäverna finns en känslig glaslampa med en ros inuti, precis som den som finns i filmen. Förutom detta har rummet också tapeter för bokhyllor, eftersom vi alla vet hur mycket Belle älskar att läsa.

Men den kanske mest spännande delen av rummet är den stora DFS -sängen som innehåller en TV som dyker upp från fotbrädan - perfekt för en sovmorgon och tittar på alla Disney -klassiker.

DFS -sängen är perfekt för att titta på Disney -filmer i viloläge (Bild: DIY On A Budget Official/Facebook)

waitrose äta in för två 2017

Och det har alla finesser (Bild: DIY On A Budget Official/Facebook)

Läs mer

Fantastiska hemförändringar
Mamma skapar ett fantastiskt nytt badrum Woman skapar drömkök för 500 £ Mamma upcycles trött gammal soffa för bara 20 £ Mamma förvandlar sin trappa för bara £ 65

Mer än 9 000 personer har gillat inlägget i gruppen, med över 1 400 personer som kommenterar fotona.

'WOW', svarade en person.

'Jag vill ha det här rummet', sa någon annan.

En tredje kommenterade: 'Helt vackert, jag skulle vilja ha ett sånt rum för mina barnbarn, men jag slår vad om att jag skulle älska att umgås där när inga barnbarn var runt.'

'Underbart', tillade en annan användare.

'Jag är 25 och jag skulle älska det här sovrummet', skrev en femte.

Se Även: