Coronation Street Claire King fruktar yxan när den nya chefen börjar kullerstartas

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Claire King, Coronation Street

Claire King fruktar att hon kan lämna Coronation Street(Bild: ITV)



pappa långa ben uk

Coronation Street Claire King är orolig för att hon kan förlora sitt jobb under den nya chefen.



Skådespelerskan, som spelar Erica Holroyd, befarar att producenten Kate Oates kommer att vilja sätta sin prägel på tvålen efter rapporter om planer på att döda ett antal nyckelfigurer.



Claire, 53, erkände: Jag vet inte om jag kommer att vara säker. De gillar alltid att sätta sin egen prägel på saker, jag har varit runt kvarteret några gånger så jag vet hur det fungerar.

Det kommer att bli bra om hon känner att karaktären inte fungerar. Vi är alla egenföretagare och man anpassar sig och förändras när saker händer.

Läs mer: Claire King på hennes stalkerplåga



Kate, som börjar på Corrie den här veckan, förvandlade Emmerdale under sina fem år som chef.

I synnerhet dödade hon ett antal karaktärer i en helikopterkrasch.



Coronation Street - Mary Taylor [PATTI CLARE] säger till Erica Holroyd [CLAIRE KING] att det är uppenbart att hon och Dev Alahan [JIMMI HARKISHSIN] gillar varandra och borde sluta fitta

Erica kysser Dev (Bild: ITV)

Claire tillade: Vi har alla sett vad hon har gjort med Emmerdale.

Vi tror alla att hon kommer att vara en stor tillgång för Corrie.

Men chefen Kate drog ner rykten om att hon planerade att dramatiskt renovera ITV-tvålen när hon pratade med NEWSAM förra veckan.

Hon sa: Alla säger att jag ska skaka om det? Det är en så långvarig show att du måste respektera det som finns och dess historia.

vad betyder 818

För mig handlar det om att berätta de bästa historierna jag kan och att använda karaktärerna på det bästa sättet jag kan.

Du vill bara berätta de mest engagerande, tankeväckande, innerliga historier du kan. Det handlar om balans hela tiden.

Hon har också tidigare uttalat sig för att försäkra gjutarna att deras jobb är säkra och sa i januari: Jag tycker att serien har en bra roll.

Coronation Street - Mary Taylor [PATTI CLARE] säger till Erica Holroyd [CLAIRE KING] att det är uppenbart att hon och Dev Alahan [JIMMI HARKISHSIN] gillar varandra och borde sluta fitta

Hjärta till hjärta med Mary Taylor (Bild: ITV)

Jag känner många redan och ingen har anledning att vara rädd.

Under sin vistelse på Emmerdale introducerade Kate Hollyoaks -stjärnan Gemma Atkinson för skådespelarna, så man tror att den nya chefen kan ge lite mer glamour till Cobbles.

Claire, som tidigare spelade Kim Tate i Emmerdale i 10 år, berättade också hur inspelningsschemat på Coronation Street var tuffare.

Hon sa: Det är intensivt. Under min dag i Emmerdale var det tre avsnitt i veckan som var lätt peasy. Men nu slipar du ut och så snart någon är sjuk måste allt skjutas om.

robert pattinson ny tjej

Claire gick med i Corrie 2014 och har blivit en favorit bland tittarna.

Hennes karaktär delade nyligen en kyss i Rovers med Dev Alahan, spelad av Jimmi Harkishin, trots att de insisterade på att de var vänner. Hon hade också en droghistoria, efter att hon erbjöd sig att få cannabis för den sjuke Izzy Armstrong.

Se Även: