Nya videospel att hålla utkik efter i juni 2016 – inklusive No Man's Sky, LEGO Star Wars och Mighty No. 9

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är halvvägs genom året nu, och inom området Videospel , det är där saker och ting börjar på riktigt.



som vann bb 2016

Pokémon Sun and Moon, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, Yooka-Laylee, Gears of War 4, Dishonored 2 och Final Fantasy XV markerar bara en handfull av de stora namntitlarna som släpps under andra halvan av året.



Tack och lov har branschen inte försummat den första halvan den här gången, med några årets spelvärda bidrag som släpps i nästan varje månad långt det här året.

Så, kommer juni månad att vara lika värt besväret för inbitna videospelare? Våra skribenter Ryan Brown och JC Suttun har att säga till om deras val av gänget.



No Man's Sky: PS4 / PC – Fredagen den 24 juni

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

No Man's Sky är lätt månadens största release, och det är inte så svårt att förstå varför.

Ett överlevnadsspel i första person, öppen värld, spelare är fria att utforska ett stort öppet universum med över 18 kvintiljoner planeter och kan skicka data om varje planet de hittar till en universell databas som delas av andra spelare.

Med frihet framför fokus på antingen utforskning, överlevnad, strid eller handel, är det ingen överraskning att spelet fångade spelarnas fantasi när dess färgstarka, livfulla världar avslöjades redan 2013.

Även om jag har en smygande misstanke om att spelet inte riktigt kommer att bli vad många förväntar sig att det ska vara, så förväntar jag mig att det kommer att vara på min gata, och personligen kan jag inte vänta med att hitta några nya främmande arter och uppgradera mitt rymdskepp till att bli det bästa i universum.



Uppdaterad:

Odin Sphere Leiftrasir: PS4 / PS3 / Liv – Fredagen den 24 juni

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

Odin Sphere: Leifthrasir är en högupplöst remake av ett actionrollspel som släpptes på PlayStation 2 2007, och det ser vackert ut.



märket katy perry och russell

Efter att ha missat spelet förr i tiden, ser jag definitivt fram emot att slå till i år istället. Med en snygg, vacker, livfull grafisk stil och några av de finaste action-RPG-spelen i 2D som finns, kan det här spelet väcka min aptit på något lite annorlunda.

Spelet kommer säkerligen inte att vara för alla och kommer att hitta ett hem mestadels med nischpublik, men om ovanstående trailer intresserar dig, överväg definitivt att skaffa det här spelet.

Mäktig nej. 9: PS4 / Xbox ett / Wii U / 3ds / - tisdag 21 juni

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

Mighty nr 9 ger mig väldigt blandade och förvirrande känslor. Å ena sidan är det en andlig efterföljare till Mega Man – en av de största plattformsspelen genom tiderna – och det här ser ut som att det har potentialen att fylla ett hål som min spelsjäl har saknat i många år.

Å andra sidan, spelet har körts fast med kontroverser och förseningar , och att belöna dessa dåliga beslut och fullkomligt förakt för sina crowdfunding-supportrar med mina egna pengar verkar typ... fel.

cheltenham racer nyårsdagen

Även om jag fortfarande ser fram emot spelet, kan jag mycket väl sluta med att vänta på att en begagnad kopia ska dyka upp istället, om inte helt enkelt av princip.

Senaste spel
Mest lästa
Missa inte

Se Även: