NU kommer TV att lansera Storbritanniens första paketfria bredbands-, TV- och telefonpaket någonsin - vad du behöver veta

British Sky Broadcasting Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Nya TV -kombinationen NU kommer att erbjuda kunderna TV, bredband och telefon löpande



Online streamingtjänst NU TV har presenterat Storbritanniens första avtalsfria bredband, telefon och TV -paket - så att tittarna kan titta på Sky populära program, filmer och livesport, utan att bli inlåsta.



TV-boxen erbjuder för närvarande icke-Sky-kunder chansen att titta på toppprogram, inklusive Game of Thrones och Sky-sport på 30-dagars rullande basis-användarna kan köpa ett endags- eller 30-dagarspass för underhållning, filmer, sport och barn, utan stress av ett visstidsavtal.



Men, streamingtjänstens nya Triple Play -paket kommer att binda in telefon och bredband också - vilket innebär att hushållen kan njuta av tillgång till en mängd underhållningstjänster kontraktsfria.

Ewan Taylor-Gibson, bredbands- och tv-expert på uSwitch.com , säger: 'Befintliga triple play -buntar som inkluderar TV, bredband och fast telefon binder ofta kunder i minst ett år, så Now TV Combo är ovanligt i den meningen. En av de största bristerna i paketerbjudanden är att om du är missnöjd med en tjänst är det ofta mycket svårare att komma ut, tillägger han.

Ett vanligt telefon-, bredbands- och TV -paket i Storbritannien kräver att användarna tecknar ett erbjudande på 12 månader eller mer för en fast månadsavgift - och de som väljer att sluta tidigt drabbas av ett straff för tidig avbokning.



För närvarande kan NU TV nås via bärbar dator, surfplatta eller smartphone via dess Äpple eller.

Eller köp en vanlig installationsbox på Currys , Argus eller online på www.nowtv.com från £ 19,99. Kombinationspaketet lanseras i mitten av juli 2016 - för att anmäla ditt intresse eller köpa en låda, gå till NOWTV.com/broadband-and-tv här .



Vad är NU TV?

NU TV: s nuvarande standardplan gör det möjligt för användare att komma ikapp sina favoritkanaler på begäran, inklusive på Sky News, BBC iPlayer och 4oD mot en engångsavgift på £ 19-24,99 . Den strömmar via Wi-Fi, så du behöver en anslutning för att använda tjänsten.

Tittarna har också möjlighet att köpa 30-dagars annonskanaler, som liknar Sky, inklusive Sky Sports, filmer och underhållningspaket, från £ 2,99 i månaden .

  • Underhållningskort: Tillgång till över 250 boxuppsättningar och ytterligare 11 TV -kanaler för närvarande inte tillgängliga på Freeview.

  • Sky Cinema Pass: Har mer än 1000 filmer på begäran.

  • Sky Sports Pass: Tillgång till sju Sky Sports -kanaler.

  • Barnpass: Du kommer att få sex kanaler och på begäran barn & apos; TV.

Tjänstens nya & apos; triple play & apos; Kombinationspaket gör det möjligt för användare att växla mellan kombinationer av bredbandshastigheter, TV -paket och samtalserbjudanden när och när du väljer.

Förutom ovanstående 30-dagars tillägg kan användare köpa:

  • Obegränsat internet: Välj mellan en tjänst på 17 Mbps, 38 Mbps eller 76 Mbps.

  • Telefon: Kunderna kan välja pay-as-you go-eller ett kvälls- och helgpaket med obegränsade samtal till fasta telefoner i Storbritannien, mobilnummer och 0870- och 0845-nummer mellan 19.00 och 07.00 varje kväll och på helger. Det största paketet - när som helst - erbjuder obegränsade samtal 24/7.

Hur mycket kommer det att kosta mig?

NU kommer TV att ta ut en engångsavgift på 40 pund för 17 Mbps bredband, eller 50 pund för de två snabbare alternativen. Denna grundavgift inkluderar en NU TV Smart Box och NU TV Hub.

Du behöver inte betala dessa kostnader i förväg - men om du inte gör det förlorar du flexibiliteten - och låses in i ett 12 -månadersavtal.

  • Bredbandspaket börjar på £ 8 för grundhastigheter på 17 Mbps, £ 18 för 36 Mbps och £ 26 för 76 Mbps -tjänsten.

  • För pay-as-you-go-samtal betalar du bara för det du använder, kvälls- och helgsamtal kostar £ 4 extra i månaden och inklusive samtal när som helst kostar £ 8 i månaden.

  • Du kan sedan lägga till extra TV -buntar. Entertainment Pass kostar £ 6,99 varje månad , till Sky Cinema Pass £ 9,99 , Sky Sports £ 33,99 och Barnpass 2,99 kr .

Det billigaste kombinationspaketet är £ 9,99 per månad, vilket inkluderar 17 Mbps bredband, pay-as-you-go-samtal och underhållning-TV-passet-men du behöver ta med i den månatliga kostnaden för linjeuthyrning till £ 17,99, vilket ger upp till totalt £ 27,98 för en månad - eller £ 67,98 för den första månaden när du inkluderar installationsavgiften.

Är det värt det?

Stackar med mynt och spargris

Om du är glad att bli inlåst kan du spara ännu mer pengar

Affären är bra om du är trött på att vara inlåst eftersom du kan flytta/avbryta eller byta när du vill.

Ewan Taylor-Gibson, bredbands- och tv-expert på uSwitch.com , förklarar: Genom att erbjuda ett alternativ till sina tidsbegränsade kontrakt, går Sky's Now TV framåt på det område som bebos av de månatliga rullande alternativen som Netflix gillar.

Men vi borde alla fråga om det finns en premie för denna nyfunna flexibilitet. Om du bara letar efter ett kortsiktigt kontrakt kan det vara värt att betala lite extra för den extra flexibiliteten. Men om du är villig att stanna hos samma leverantör i 12 månader finns det mer konkurrenskraftiga erbjudanden tillgängliga.

Sky erbjuder en billigare & apos; Saver & apos; alternativ för dem som är villiga att registrera sig i 12 månader, men detta tar bort flexibiliteten hos ett rullande kontrakt och en av de viktigaste försäljningsställena för Now TV -passet. '

Om du kan låsa dig in i 12 månader har vi dragit in nedanstående erbjudanden från MoneySupermarket:

1. EE -TV med obegränsat bredband och helgesamtal

Ett 12 månaders kontrakt på £ 22,45 i månaden i 6 månader, sedan £ 30,45. Inkluderar gratis kvälls- och helgsamtal, upp till 17mbps obegränsat bredband och 17,50 £ linjeuthyrning.

2. TalkTalk Plus TV, bredband, samtal när som helst och mobilsim

Ett 24 månaders kontrakt på £ 27,70 för 18 månader, sedan £ 37,70. Inkluderar gratis samtal när som helst, upp till 17 Mbps obegränsat bredband och 17,70 £ linjeuthyrning.

bästa rynkkräm uk

Nya kunder kan också få en Love2shop -kupong på 75 £ när du beställer online och byter från BT, Sky eller Plus.net.

3. TenTel Hello Bredband obegränsat med Roku Stick

Ett kortare 6 månaders kontrakt till £ 28,98 i månaden. Inkluderar en ROKU -TV -strömningspinne (möjlighet att ladda ner Amazon Prime och Netflix), betala medan du ringer, upp till 17 Mbps obegränsat bredband och £ 15,99 linjeuthyrning.

Läs mer

Fler sätt att spara pengar
iPhone -erbjudanden Telefon- och bredbandsaffärer Xbox One -erbjudanden Stormarknadsaffärer

Spegla rabattkoder

Om du letar efter fler bra sätt att spara på din favorit high street och online -återförsäljare, är NEWSAM helt egna rabattkod webbplats är alltid full av erbjudanden.

Välj bland unika koder för toppmärken som Ryan Air , Travelodge , Uber äter, Nu tv och mer som kan lösas in med din nästa onlinebutik. Det finns också exklusiva besparingar.

Se Även: