Nu publiceras Kate Middleton bare bottom -bild av den australiska tidningen

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En tidning i Australien har tappat in kontroversen kring bilderna på Kate Middletons barbotten och publicerat bilden.



Sydney Daily Telegraph visade bilderna idag och sa att det var 'löjligt' att följa efter med Storbritanniens media som beslutar att inte publicera sådana bilder av de kungliga.



De avslöjande bilderna togs när Kate & apos; s blåvita Diane Von Furstenberg -klänning blåste upp vid ett besök i Sydney's Blue Mountains under hennes officiella turné i Australien förra månaden.



billig ray-ban wayfarer

Ingen brittisk tidning eller tidning skulle publicera dem så de såldes utomlands i ett drag som djupt kommer att förfärda prins William och Kate.

Ett stycke har publicerats Rupert Murdoch ägde titeln under rubriken: 'Varför ska media hålla sig till en föråldrad etikettkod när Kate inte bryr sig om att skydda sin egen blygsamhet?'

I sitt stycke säger författaren Annette Sharp: ”Varför skulle de fräcka franska, tyska och amerikanska medierna, utan samväldsband till Storbritannien, förväntas hedra en sådan föråldrad etikettkod? Varför ska media vara ansvariga för att blunda när de kungliga inte alltid är vaksamma på att hålla sig snälla?



Keith Allen kommer att brinna i helvetet

Tysk tidning Bild visar bilden på sin webbplats tillsammans med en annan bild av Kate i Kanada 2011 när hennes gula Jenny Packham -klänning gjorde exakt samma sak.

Båda bilderna togs kort efter att hon klev ur en helikopter, med vinden från propellerna som fick hennes klänning att blåsa upp.



Fotografierna har väckt kommentarer online om varför Kate inte bär vikter i hennes fållar som drottningen för att undvika framtida missöden i garderoben.

En Twitter -användare skrev: 'Varför väger hon inte fållen?'

Kate och William har ofta kämpat för att skydda deras integritet och blygsamhet genom att förhindra publicering av fotografier.

omröstning

Ska pressen publicera bilder på Kate Middletons klänning som lyfter upp i vinden?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Det mest anmärkningsvärda fallet var när topplösa bilder av Kate dök upp i en fransk tidning i september 2012 på semestern till en Provence Chateaux.

är flybe detsamma som flybmi

Paret inledde rättsliga förfaranden och utfärdade ett uttalande som säger: De har varit mycket ledsna över att få veta att en fransk publikation och en fotograf har invaderat deras integritet på ett så groteskt och oförsvarligt sätt.

Detta påminner om de värsta överskotten av paparazzi under Dianas liv och det mer upprörande för hertigen och hertiginnan för att vara så. '

De blev också knäppta på sin smekmånad på Seychellerna och på sin 'babymoon' till Mustique när Kate var gravid med George.

Clarence House vägrade att officiellt kommentera publiceringen av fotografierna.

En källa sa att hushållet skulle be publikationerna att använda sitt eget omdöme när det gällde att använda bilderna.

kate Middleton Visa galleri

Se Även: