Icke-liga fotbollshuliganer fångade i våldsamma pubbråk med en man slagen ren

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En grupp fotbollshuliganer fångades på CCTV med våldsamma bråk i en pub efter en krock mellan rivaliserande fans.



Filmen visar Tranmere Rovers och AFC Barrow fans slåss strax efter att en match hade startat, med en man som till och med blev utslagen.



dougie poynter och frankie sandford

En man fängslades och nio andra lämnade fotbollsförbud på grund av besväret.



Filmer som spelas i domstolen visar det ögonblick som problem utbröt i februari på puben Prenton Park i Merseyside, rapporterar Liverpool Echo .

Det börjar med Rovers -fan Martin Dunne, som tros ha kastat den första stansen, som tappar brett Cihlar.

Bråket bröt ut i puben Prenton Park (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)



En man slås ut under besväret (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

I skärpan som följer Cihlar - den enda mannen som sitter fängslad över besväret - slås ut av att tjäna soldaten Liam Gretton.



Alla tio män som var inblandade i händelsen dök upp vid Liverpool Crown Court förra veckan med Cihlar, som en gång hade en internationell fotbollsförbud, inlåst i fyra månader.

Ian Criddle, Crown Advocate with MerseyCheshire Crown Prosecution Service sa: Fotboll är ett roligt tidsfördriv. Det finns ingen plats för denna typ av beteende i eller runt stadierna.

Dömda straff och fotbollsförbud som domstolen utfärdat visar inte bara hur allvarligt brott som detta tas utan också det arbete som pågår för att säkerställa att matchen är en säker miljö för anständiga supportrar att njuta av spelet.

Jamie Lee Thomas Morris, från Bebington Road, Rock Ferry, som slåss med Barrow -fläkten Gavin Wood inne i puben och slog honom tillsammans med andra.

Striden utbröt mellan rivaliserande fans (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Alla tio män som var inblandade i händelsen dök upp vid Liverpool Crown Court (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

24-åringen har inga tidigare domar och sa att han agerade för att skydda vänner. Han fick tre månaders fängelse, avstängd i två år; en 15-dagars rehabiliteringsorder och 150 timmars samhällstjänst.

David Andrew Fletcher, från Price Street, Birkenhead sades ha slagit Cihlar cirka 15 gånger mot huvudet och kroppen och stämplat på honom medan han låg på golvet.

23-åringen, som sa att han var full när händelsen inträffade och inte kommer ihåg det, sparkade också Wood.

arsenal vs vorskla live stream

Han sades vara äcklad av sitt beteende.

Han fick fyra månaders fängelse, avstängd i två år; en 20-dagars rehabiliteringsorder; en alkoholbehandlingsorder och beordrade att göra 150 timmars samhällstjänst.

Martin Andrew Dunne, 49, från New Chester Road, Rock Ferry, är den första som slog Cihlar i pubens dörröppning - vilket i huvudsak utlöser besväret.

Män ses sparka och slå varandra i filmen (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

En man kämpar för att komma upp på fötterna efter sammandrabbningen (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Han hävdade att han ringde till sina barn när Cihlar närmade sig och verkade orolig att han ringde andra fans. Dunne, som dök upp i rätten på en käpp, sa att han i panik hoppade till Cihlar och ifrågasatte påståenden att han inledde våldet och kastade en volley med slag.

Han fick fyra månaders fängelse, avstängd i två år, fick tre månaders utegångsförbud (21.00-6.00) och en 10-dagars rehabiliteringsorder.

Ryan Soderberg, 21, från Prestbury Road, Prenton, bytte slag och sparkar med Cihlar, inklusive medan han låg på golvet. Han höll med om att hans handlingar var totalt oacceptabla. Han fick tre månaders fängelse, avstängd i två år; en 20-dagars rehabiliteringsorder och 150 timmars samhällstjänst.

Luke Brown, från Meadway, Upton, Wirral, slogs av Cihlar och slog Wood. Den familjorienterade 21-åringen hade inga tidigare domar.

vad betyder 1818

Han dömdes till tre månaders fängelse, avstängdes i två år, fick en tio dagars rehabiliteringsorder och beordrades att göra 150 timmars samhällstjänst.

En man slogs medvetslös i bråket (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Bråket fångades på flera av pubens CCTV -kameror (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Liam Gretton från Prenton gav slaget som gjorde Cihlar medvetslös.

25-åringen slog Wood och slog ut mot Johnson. En tjänstgörande arméofficer utan tidigare övertygelser, det sades att han var djupt ångerfull över sitt engagemang.

Domaren Conrad gav honom inte villkorlig dom eftersom han inte ville äventyra karriären - där han har imponerat på andra.

Men han varnade honom för att inte se armén som att komma ur fängelsekortet. Han fick 200 timmars samhällstjänst.

Michael Kelly, 50 och från Park Road North, Birkenhead, sparkade både Cihlar och Johnson - som hade försökt slå honom. Han hade till en början sagt att han agerade i självförsvar.

Han fick fyra månaders fängelse, avstängd i två år; utegångsförbud i två månader (21.00-6.00) och 150 timmars samhällstjänst.

Gavin Wood, 46, på Granville Street, Barrow, slogs flera gånger, kastades på golvet och sparkades. Familjemannen, som har fyra barn, accepterade att han kastade slag även om de inte landade.

Han sa att på Barrow -spel kunde fans lämna puben men återvända senare, och han hade felaktigt trott att han kunde göra det på Tranmere. Han fick fyra månaders fängelse, avstängd i två år; en 10-dagars rehabiliteringsorder och 150 timmars samhällstjänst.

Nio män fick fotbollsförbud efter händelsen (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Brett Cihlar, Lincoln Street, Barrow var inblandad i de första problemen och slogs ut (Bild: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Brett Cihlar, Lincoln Street, Barrow var inblandad i de första problemen med Dunne och medan han kastade slag sa det att hans skador - inklusive brustna revben - var värre än de han påförde.

hur dog caroline aherne

45-åringen har tidigare fått ett internationellt fotbollsförbud och har fått 25 straff för totalt 39 brott. Som ett resultat av hans förflutna fängslades han i fyra månader och fick ett sexårigt fotbollsförbud.

David Johnson, från Holker Street, Barrow arbetar för British Aerospace och kastade ett slag mot Kelly som inte landade.

En pappa till tre och fackligt ombud, 45-åringen är inte ett Barrow-fan men hade rest en dag ut.

Det hävdades att han var den sista som engagerade sig, var minst inblandad och hade precis blandat sig i besväret.

Han fick tre månaders fängelse, avstängd i två år; en 20-dagars rehabiliteringsorder och 150 timmars samhällstjänst.

Se Även: