Jamie Oliver medger att hans familj var chockad över att hans fru Jools väntar sitt femte barn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jamie Oliver talar om sin frus graviditet



Jamie Oliver har erkänt att hans familj var lika chockad som han att hans fru Jools väntar barn nummer fem.



TV -kocken, 40, bekräftade graviditetsnyheterna med Jools vid sin sida som visade upp en framstående babybump på onsdagskvällen vid Londonpremiären av Eddie The Eagle och sa att paret är 'riktigt nöjda' med att lägga till sin kull.



Han sa till The NEWSAM: 'Jag älskar barn. Min familj håller mig ärlig, jag har ett konstigt jobb, ett konstigt liv, men min familj håller mig ganska verklig.

Läs mer:



Jools och Jamie Oliver på röda mattan (Bild: WireImage)

'Jag trodde att vi skulle ha ett par barn men det handlar om det.



'I grund och botten gör jag vad jag har sagt, men hon är en fantastisk familjeföretagare och jag går bara med det.

Jamie och Jools, 41, som firade sitt 15: e bröllopsdag förra året, kommer att lägga till sin familj som redan inkluderar Poppy Honey Rosie, 13, Daisy Boo Pamela, 12, Petal Blossom Rainbow, sex och sonen Buddy Bear Maurice, fem.

På frågan om han ville ha en pojke eller en tjej tillade Jamie: ”Vet du vad, jag är alltid tacksam för vad jag får, det skulle vara trevligt att balansera det lite.

Läs mer:

Paret på Leicester Square i London (Bild: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

'Lite mer testosteron skulle nog vara bra, men vet du vad, jag är bara tacksam för vad jag får om det är hälsosamt och jag menar det uppriktigt.'

På tal om filmpremiären röda mattan sa Jamie också att han inte hade tänkt på några namn än och skulle överlåta det beslutet till Jools.

Han sa: 'Om jag är ärlig går jag med strömmen. Inte för att jag ger dig råd men en del av ett framgångsrikt äktenskap är att gå med flödet och hålla käften när det behövs, så vi får se vilka namn hon kommer på. '

Jamie Oliver med sin familj, inklusive dottern Poppy, lämnade 2012

Jamie Oliver med sin familj 2012 (Bild: Rex / Getty)

Han sa också att han förväntade sig att detta skulle bli deras sista barn och tillade: 'Jag tror det ja, jag menar att det bara blir löjligt annars. Detta var inte väntat, jag kan inte ens tro att jag säger det. Jag tror att min egen familj var som 'verkligen?'.

'Men vi är alla inställda på barn, det är bra, det är blodbad.'

Han tillade hemligheten för att hålla sin fru lycklig var att förstöra henne och säga: 'Vad hon än vill. Massage, kyssar, rulltjänst, jag kommer att prova allt. Jag menar att jag har slut på tricks men jag kommer att prova allt. Bara mycket kärlek och kramar verkligen. '

Parets bebis beräknas i augusti.

Jamie Oliver köper ett hem på 10 miljoner pund i hjärtat av norra London Visa galleri

Se Även: