NHS -rabatter för frontlinjearbetare - inklusive i din mataffär

Nhs

Ditt Horoskop För Imorgon

Rabatterna kan ge dig en välbehövlig hjälpande hand(Bild: Getty)



NHS -rabatter rullas ut över hela landet för att visa uppskattning eller de som arbetar för att rädda liv i frontlinjen.



Arbetare erbjuds gratis bilkontroller och till och med pannreparationer, medan den alternativa hälsokedjan Holland och Barrett erbjuder sin personalrabatt till sjuksköterskor, läkare och vårdpersonal.



Det kommer efter att de flesta stora stormarknaderna infört prioriterade timmar för NHS-arbetare för att säkerställa att de har tillgång till förnödenheter under Covid-19-pandemin.

Mobila nätverk tackar också personalen med gratis data, medan Marks & Spencer, Primark och Body Shop donerar tusentals vårdpaket till sjukhusarbetare - varav många har separerats från sina familjer när de bekämpar det globala utbrottet.

Så vilka rabatter är tillgängliga och hur kan du komma åt dem? Vi har gått igenom erbjudandena du behöver veta om nedan.



Morrisons - 10% rabatt

Morrisons

NHS -arbetare kan få 10% rabatt på deras veckovisa mataffär på Morrisons (Bild: Getty)

Morrisons erbjuder NHS -arbetare 10% rabatt på deras veckovisa matbutik fram till den 12 juli, då det kommer att ses över.



Rabatten är utöver dess & apos; NHS Shopping Hour & apos; som pågår från 06.00 till 07.00 måndag till fredag ​​och 9.00 till 9.30 på söndagar.

David Potts, Morrisons verkställande direktör sa: Denna rabatt är vårt tack till alla som arbetar i National Health Service i denna mycket svåra tid. Vi ger dem vårt fulla stöd och tacksamhet när de fortsätter att ta hand om och stödja nationen under Covid-19-pandemin.

ricky wilson kaiser chiefs flickvän

NHS -personal måste visa upp sitt giltiga ID -kort i kassan för att lösa in rabatten - incitamentet är inte tillgängligt online.

EE - obegränsad data

För att ytterligare stödja NHS -svaret på coronavirus har EE meddelat att det kommer att ge alla NHS EE -kunder obegränsad mobildata under de kommande sex månaderna.

Marc Allera, på BT, sa: Vi hoppas att detta ger NHS -personal en sak mindre att oroa sig för. De kan hålla kontakten med vänner och familj och använda internet utan att oroa sig för att använda sina data. Tillsammans med den rabatt vi redan ger är detta ett tack från oss alla på EE till de inom NHS som arbetar så hårt för oss alla. '

Arbetare kommer att behöva registrera online med en giltig NHS -e -postadress för att ta emot erbjudandet - detta inkluderar personal som redan får rabatter på sina månatliga mobilplaner från EE. De får sedan ett textmeddelande som bekräftar att obegränsad data finns på deras konto fram till den 9 oktober 2020.

Co -op mat - 10% rabatt

Co-op-kunder kan också få pengar från sin butik

Co-op stormarknaden ger alla NHS-arbetare 10% rabatt samt prioriterad tillgång till sina butiker.

Flytten är ett erkännande för allt deras hårda arbete för att hålla samhällen säkra och friska under denna osäkra tid.

Allt NHS -anställda behöver göra är att visa upp sitt ID -kort när de besöker någon av återförsäljarens 242 livsmedelsbutiker för att få 10% rabatt på all mat och andra nödvändigheter.

De kommer också att kunna få prioriterad åtkomst till Central England Co-op-butiker genom att flytta längst fram i en extern kö när de väntar på att komma in.

Debbie Robinson, Central England Co-op Chief Executive, sa: 'Våra NHS-arbetare spelar en viktig roll vid denna osäkra tid och det var därför vi ville göra något för att tacka för deras otroliga insatser.

'Frontlinjearbetare, liknande våra egna kollegor i våra butiker och begravningsbyråer, är avgörande för att säkerställa att samhällen fortsätter att få hjälp och stöd och vi kan inte tacka dem tillräckligt för deras insatser.'

Emma - 50% rabatt på madrasser

Sleep tech -märket Emma har meddelat att det erbjuder nyckelarbetare 50% rabatt på sitt produktsortiment för hela coronaviruspandemin.

det finns inga pengar kvar

Lärare, vårdare och NHS och privata vårdpersonal kommer att få tillgång till rabatten via tredjeparts rabattwebbplatser Hälsovårdsrabatt , Rabatter för vårdare och Rabatter för lärare med sitt NHS -ID.

Santosh Marrivagu, chef för Storbritannien och Irland på Emma sa: Nationens nyckelarbetare arbetar outtröttligt under aldrig tidigare skådade förhållanden under hela det kritiska svaret på COVID-19. Det är klart att deras otroliga ansträngningar och långa timmar påverkar deras övergripande välbefinnande, och vi vill stödja Storbritanniens främsta hjältar för att hålla sig vid bästa möjliga hälsa.

'Vi förstår sömnens betydelsefulla roll för att upprätthålla mental och fysisk hälsa, och det är därför vi vill göra det lättare för frontlinjearbetare att få så mycket och så hög kvalitet som möjligt under dessa svåra tider.'

Woolroom - 20% rabatt

Om du behöver hjälp med att få en god natts sömn kan denna rabatt hjälpa (Bild: Getty)

Woolroom erbjuder NHS -arbetare 20% rabatt på alla sina produkter som inkluderar kuddar, täcken, sängkläder och kast under coronapandemin.

Alla NHS -anställda kommer att kunna hämta rabatten online via konton som skapats med en NHS -e -postadress.

Erbjudandet, som innehåller 20% rabatt på alla produkter, inklusive de som redan finns i godkännande eller inom ett befintligt erbjudande, är avsett att hjälpa de otroligt viktiga NHS -arbetarna att få en sund och glad ren sömn.

Woolroom erbjuder shoppare 100% naturliga, brittiska ullprodukter som erbjuder ett antal fördelar, bland annat att vara temperaturreglerande, absorberande av skadliga gifter och allergivänliga för att skapa den perfekta sömnmiljön.

Chris Tattersall, verkställande direktör på Woolroom, sa: ”Nu behöver mer än någonsin den otroliga NHS -personalen vår hjälp och stöd. En god natts sömn är avgörande för ett hälsosamt sinne och kropp, så vi vill göra vårt och hjälpa de extraordinära människor som gör ett otroligt jobbigt jobb vid de svåraste tiderna.

För att lösa in erbjudandet behöver NHS -anställda bara skapa ett konto med en NHS -e -postadress och ange koden THANKYOUNHS20 i kassan.

Bara äta - 25% rabatt

Just Eat erbjuder NHS -anställda 25% rabatt på alla beställningar som ett sätt att säga & apos; tack & apos; för deras extraordinära arbete.

När Covid-19-pandemin har utvecklats har ett antal NHS-arbetare varit tvungna att isolera sig från sina familjer. Många har flyttats tillfälligt till närliggande hotell, varav några är utan matlagning eller har stängt hotellets restaurang i enlighet med regeringens råd.

252 ängelnummer betydelse

Andrew Kenny, Storbritanniens verkställande direktör Just Eat, sa: ”Miljontals NHS -personal arbetar dygnet runt för att skydda oss, hjälpa de mest utsatta och hålla landet i gång. Det har aldrig varit en viktigare tid för oss att visa vårt stöd och uppskattning för deras heroiska insatser

'Vi sitter alla i samma båt. I en tid som utan tvekan kommer att fortsätta att belasta våra vårdpersonal i frontlinjen och deras familjer, hoppas vi att denna gest hjälper många att njuta av en varm måltid och ger en liten känsla av normalitet.

Halfords - gratis bilcheckar

Du kan få din bil kontrollerad gratis (Bild: Getty)

Halfords erbjuder en gratis tiopunktsbilcheck, normalt värd £ 15, till alla NHS -frontlinjearbetare under coronaviruspandemin.

Kontrollerna, som inkluderar påfyllning av däcktryck, skärmtvätt och kontroller av oljenivåer, strålkastare och bromsljus, är avsedda att hjälpa till att hålla viktiga NHS-arbetare i rörelse vid denna kritiska tidpunkt.

Graham Stapleton, Halfords CE, sa: ”Nu behöver mer än någonsin arbetare inom NHS vår hjälp och stöd. Vår forskning visar hur viktiga deras bilar är för att komma till och från jobbet, så vi vill göra vårt och hjälpa de extraordinära sjukvårdspersonal som gör ett otroligt jobbigt jobb vid de svåraste tiderna.

För att lösa in erbjudandet behöver NHS frontlinjearbetare bara visa upp sitt NHS -personalkort vid kassan.

HomeServe - gratis reparationer av nödpannor

HomeServe, det internationella företaget för hemreparationer och förbättringar, har lanserat ett specialerbjudande för NHS- och socialvårdspersonal, vilket ger dem gratis reparationer under spärrperioden.

Detta kommer att omfatta VVS, dränering och uppvärmning, med reparationer som vanligtvis utförs samma dag.

Richard Harpin, VD för HomeServe, sa: ”Alla våra NHS- och socialvårdspersonal har visat enorm tapperhet och engagemang i sitt svar på koronakrisen.

'Alla på HomeServe vill göra sitt för att NHS- och socialvårdspersonal ska ha VVS och varmvatten hemma i slutet av ett utmattande skift, oavsett om de är HomeServe -kunder eller inte. Vi hoppas att genom att erbjuda dem gratis nödreparationer kan vi visa hur tacksamma vi är vid denna tid av intensiva svårigheter. Medan du ser efter oss tar vi hand om dina hem.

NHS- och socialvårdspersonal kan kontakta HomeServe för en gratis nödreparation på 0330 0247 222 eller via homeserve.com .

Pris - 50% rabatt

10 butiker har öppnat igen (Bild: Getty)

Tio Pret -butiker i London har öppnat sina dörrar igen tack vare 160 teammedlemmar som har frivilligt hjälpt till i filialer bredvid större sjukhus.

Butikerna kommer att vara öppna mellan 8:00 och 14:30 och kommer att erbjuda en takeaway -tjänst med 50% rabatt för NHS -personal.

Listan över Pret -butiker öppnar:

  • Fulham Road (367B Fulham Road)

  • South Kensington (15 Old Brompton Road)

    50 i 07 betydelse
  • St George's University (2nd Floor, Hunter Wing, St George's University of London)

  • St John's Wood (2-4 Circus Road)

  • Tooting Broadway (3 Mitcham Road)

  • King's Road (35-37 Kings Road)

  • City Road (161 Eagle House, 161 City Road)

  • Great Portland Street (136 Great Portland Street)

  • Vauxhall, St George's Wharf (enhet

Glasögon Direct - fria glasögon

Med många optiker stängda erbjuder Glasses Direct gratis glasögon till vårdpersonal som behöver ny ögonvård.

NHS-anställda kan lösa in en engångsrabatt mot ett par receptglasögon gratis kl www.glassesdirect.co.uk/nhs-staff . Rabatten löper ut den 30 april.

NHS-personal kan välja en ram som kostar upp till £ 20, inklusive tydliga enkelsynliga standardlinser med reptåliga och antireflexbeläggningar.

Glasögonen kommer att levereras gratis, vanligtvis inom tre till sju arbetsdagar för beställningar av en syn.

Barney Streeting, VD för Glasses Direct, sa: 'Var skulle vårt land vara just nu utan våra extraordinära NHS -arbetare? Från oss alla på Glasses Direct vill vi säga ett stort tack till de otroliga räddningstjänsterna, hälso- och sjukvårdspersonal och medicinsk personal i frontlinjen för deras otroliga arbete för att hålla oss trygga och välmående i denna oroande tid.

Holland & Barrett

Taget från https://www.facebook.com/hollandandbarrett/photos/a.313060355446481/2674870292598797/?type=3&theater

Rabatten fungerar online och på high street (Bild: Holland & Barrett)

Vårdkedjan Holland och Barrett förlänger personalrabatten till alla NHS -anställda fram till slutet av april.

'Vi erbjuder NHS -personal tillgång till vår personalrabatt på alla våra produkter i butik. Det är 30% rabatt på Holland & Barretts egna produkter och 15% rabatt på alla våra märkesprodukter i butiken. Det är enkelt att påstå, säger företaget.

För att lösa in den i butik, visa upp ditt NHS -ID i kassan eller använd din Blue Light Card -onlinekod för att göra ett köp online.

Serenata blommor - 20% rabatt

Serenata Flowers belönar frontlinjepersonal med 20% rabatt på buketter online.

Samlingarna innehåller premiumhandbundna buketter och brevlådblommor för att tacka för allt hårt arbete under coronavirusutbrottet.

För att kräva rabatten kan NHS -personal ange sin registrerade NHS -e -postadress på den särskilda målsidan på www.serenataflowers.com/nhs för verifiering, och kommer då att få en unik rabattkod som kan tillämpas i kassan.

bästa restaurangerna i gibraltar

Se Även: