Ny rörkarta avslöjar hur lång tid det tar att gå mellan tunnelbanestationer i London

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Gångtider mellan stationer har delats

Gångtider mellan stationer har delats(Bild: TFL)



Transport för London har släppt en ny gångrörskarta som visar hur lång tid det tar att gå mellan tunnelbanestationer.



Den ikoniska kartan har förvandlats till en färgglad guide som visar gångtid och steg mellan huvudstadens stationer.



Och för första gången inkluderar den stationerna Zone 3 och National Rail, för dem som reser i staden eller reser till utkanten.

Kartan visar att det tar 12 minuter att gå från Euston till King's Cross St Pancras och 18 minuter från Paddington till Marylebone.

laura brun ex på stranden

Det visar också att det tar 30 minuter att gå från Waterloo till Vauxhall och 37 minuter från Seven Sisters till White Hart Lane.



(Bild: TFL)

Promenaden från West Ham till Abbey Road tar 10 minuter, medan promenaden från Canary Wharf till Heron Quays tar dubbelt så lång tid.



För turister som hoppas kunna se parlamentets hus innan de tar en promenad i parken, finns det bara 1 100 steg mellan Westminster och St James & apos; Parkera.

Kartan släpptes vid Transport for Londons första stora vandringskonferens för att diskutera hur man kan göra staden bättre för fotgängare.

shaun walsh och katya kysser

Shepherd's Bush station är en av många tunnelbanestationer som finns på kartan (Bild: Getty)

Val Shawcross, vice borgmästare för transport, sa: ”Vi är fast beslutna att förbättra hälsan och livskvaliteten för alla Londonbor och vet att detta kan hända om vi skapar en renare, bättre miljö där människor vill gå och cykla.

'Genom att förbättra våra gator för att uppmuntra till aktiva resor kan vi minska transportens påverkan på vår miljö - vilket leder till renare luft och en grönare, tystare och mindre trafikdominerad stad för alla att njuta av.'

Waterloo station är en av de nationella järnvägsstationerna som ska läggas till på kartan (Bild: Getty Images)

Will Norman, vandrings- och cykelkommissarie, sa: ”För vår hälsa och för vår miljö, måste vi snabbt utforma fysisk aktivitet tillbaka i våra vardagsliv. Det är därför vi investerar rekordnivåer för att förbättra våra gator.

'Nästan alla resor börjar med en promenad, men genom att göra gator tvärs över huvudstaden enklare och säkrare att gå längre kan vi hjälpa till att bygga starkare och friskare samhällen till gagn för alla.'

För att se kartan Klicka här .

Se Även: