Nya filmer kommer i december 2019 - kommande brittiska filmreleaser

Star Wars The Rise Of Skywalker

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi har en månad med bioutgåvor för att avsluta 2019.



Naturligtvis måste månadens rubrikfilm vara Star Wars: The Rise of Skywalker som ser ut att få den centrala Star Wars -serien att avslutas på ett dramatiskt sätt.



Samtidigt är en annan uppföljare till en storfilm Jumanji: The Next Level som kommer att återvända till Dwayne Johnson och Kevin Hart för fler videospel.



hur lång tid tar isen att frysa

Om musikaler är din sylt så finns det CATS -filmen som redan skapar mycket surr med reaktioner på de ganska unika stilen i de visuella effekterna.

Men om du är ute efter en potentiell prisvinnare så finns det den nya anpassningen av Little Women från Lady Bird -regissören Greta Gerwig som ser ut att få några Oscar -nomineringar.

Så när kan vi förvänta oss dessa filmer och mer i december 2019?



Nya filmer kommer i december 2019 - kommande brittiska filmreleaser

Partiet har precis börjat

(Bild: Blue Finch Film Releasing)

Den sarkastiska och intelligenta Liusaidh (Karen Gillan) utspelar sig i den dystra skotska vintern och hamnar i en kris i mitten av tjugoårsåldern full av alkohol och vildt beteende, men plågas av syner av hennes bästa vän Alistair (Matthew Beard) som kastar sig från en bro . Liusaidh är i drift tills ett slumpmässigt möte med en främling från staden (Lee Pace). Regisserad av Karen Gillan.



Partiets nystartade utgivningsdatum: 1 december 2019

Älskling

Shia LaBeouf som sin egen pappa i Honey Boy (Bild: Amazon Studios /Youtube)

Skriven av Shia LaBeouf i en film baserad på hans egna erfarenheter, försöker en ung skådespelare (Lucas Hedges) försonas med sin pappa (LaBeouf som sin egen far) efter att ha överlevt en turbulent barndom som barnskådespelare (Noah Jupe). Regisserad av Alma Har & el. Vår recension finns här.

Honey Boy release datum: 6 december 2019

Lucy i himlen

Baserat på en sann historia, efter en häpnadsväckande upplevelse i yttre rymden, återvänder en astronaut vid namn Lucy Cola (Natalie Portman) till jorden och börjar tappa kontakten med verkligheten i en värld som nu verkar för liten. Medverkar även Jon Hamm, Zazie Beetz, Dan Stevens, Colman Domingo och Ellen Burstyn. Regisserad av Noah Hawley.

Lucy In The Sky release datum: 6 december 2019

Moderlösa Brooklyn

Lionel Essrog (Edward Norton) är en ensam privatdetektiv som inte låter Tourettes syndrom stå i vägen för sitt jobb. Med några ledtrådar och ett obsessivt sinne går Lionel ut för att lösa mordet på Frank Minna (Bruce Willis), hans mentor och enda vän. Essrog söker genom jazzklubbarna och slummen i Brooklyn och Harlem och hittar snart en nät av hemligheter medan han brottas med ligister, korruption och den farligaste mannen i staden. Medverkar även Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Alec Baldwin och Willem Dafoe. Regisserad av Edward Norton.

Motherless Brooklyn release datum: 6 december 2019

Vanlig kärlek

Joan (Lesley Manville) och Tom (Liam Neeson) har varit gifta i många år, med den typ av kärlek som kommer från att tillbringa en livstid tillsammans, efter att ha upplevt tragedi och skratt tillsammans i lika stor utsträckning. När Joan oväntat diagnostiseras med bröstcancer, ser hon under behandlingens gång att de konfronterar styrkan i deras äktenskap. Regisserad av Lisa Barros D & apos; Sa och Glenn Leyburn.

Releasedatum för vanlig kärlek: 6 december 2019

var är dans på is filmad 2019

Svart jul

I denna slasher -skräck tystnar Hawthorne College för semestern. Men långsamt dödas sororitytjejer på campus av en stalker. Mördaren är dock på väg att upptäcka att denna generations kvinnor inte är villiga att bli olyckliga offer när de slåss tillbaka. Stjärnor Imogen Poots, Lily Donoghue, Alesyse Shannonm, Brittany O & apos; Grady, Caleb Eberhardt, Simon Mead och Cary Elwes. Regisserad av Sophie Takal.

Black Christmas release datum: 12 december 2019

Jumanji: Nästa nivå

Nick Jonas i Jumanji: The Next Level (Bild: SONY PICTURES ENTERTAINMENT/YOUTUBE)

I denna episka nya uppföljare, okänd för sina vänner, förvarade Spencer (Alex Wolff) bitarna från Jumanji -videospelet i källaren i hans farfars (Danny DeVito) hus. När Spencers vänner Bethany, Fridge och Martha anländer hittar de Spencer saknas och spelet körs och bestämmer sig för att åter komma in i Jumanji för att rädda honom. Spencer farfar Eddie och hans vän Milo Walker (Danny Glover) sugs också av misstag in i spelet också innan någon av Spencer vänner kan välja sina avatarer. Med en ny uppgift som erbjuds dem av Nigel Billingsley (Rhy Darby) måste de tonåriga vännerna hjälpa Eddie och Milo att vänja sig vid sina avatarer i spelet (Dwayne Johnson respektive Kevin Hart), få ​​dem att hjälpa till att hitta Spencer och Bethany, och fly Jumanji igen och för alla. Medverkar också Karen Gillan, Nick Jonas och Awkwafina. Regisserad av Jake Kasdan.

Jumanji The Next Level release datum: 13 december 2019

Rosa vägg

Under sex år ser vi sex ögonblick i romantiken mellan Jenna (Tatiana Maslany) och Leon (Jay Duplass) som tittar på kampen mellan liv och ambition, erfarenheter och könsförväntningar, i denna regidebut från skådespelaren Tom Cullen.

Pink Wall -utgivningsdatum: 13 december 2019

Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker (Bild: YOUTUBE/LUCASFILM)

Det handlar om allt detta. Ett år efter de dramatiska händelserna i The Last Jedi måste det som återstår av motståndet möta den första ordningen igen, samtidigt som de kämpar med att räkna med det förflutna och sina egna inre strider. Samtidigt når den gamla konflikten mellan Jedi och Sith, ljuset och mörkret, sitt dramatiska klimax, vilket leder till att Skywalker-sagan avslutas när Rey (Daisy Ridley) och Kylo Ren (Adam Driver) möts mitt i återkomsten av Kejsaren Palpatine (Ian McDiarmid). Medverkar också Carrie Fisher, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E Grant, Lupita Nyong & apos; o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marrie Tran och Billy Dee Williams. Regisserad av J.J. Abrams.

Släppdatum för Star Wars The Rise of Skywalker: 19 december 2019

KATTAR

Jennifer Hudson i CATS (Bild: Universal Pictures International/The Industry Trust)

I denna anpassning av hitsen Andrew Lloyd Webber -musikalen, under en natt, gör en kattstam som heter Jellicles det som är känt ett stort val och bestämmer vilken katt som kommer att stiga upp till Heaviside Layer och återvända till ett nytt liv. Medverkande James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson och Francesca Hayward. Regisserad av Tom Hooper.

Utgivningsdatum för CATS: 20 december 2019

Kuriren

I denna action-thriller, när en kurir (Olga Kurylenko) besöker London för att leverera några paket, förändras allt när hon upptäcker att ett av paketen som transporteras faktiskt är bomb. Medverkar också Gary Oldman, Dermot Mulroney och William Moseley. Regisserad av Zackary Adler.

Kurirens släppdatum: 20 december 2019

Leker med eld

När rakspetsad brandinspektör Jake 'Supe' Carson (John Cena) och hans elitlag av brandmän räddar tre syskon, inser de snabbt att ingen träning kan förbereda dem för ett galet barnpassningsjobb. Medverkar också Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert och Judy Greer. Regisserad av Andy Fickman.

är luke perry död

Utgivningsdatum för Playing With Fire: 26 december 2019

Spioner i förklädnad

I detta animerade äventyr är superspionen Lance Sterling (Will Smith) och forskaren Walter Beckett (Tom Holland) ett udda par ,, men fungerar bra tillsammans. Men när händelserna tar en oväntad vridning måste Walter och Lance plötsligt lita på varandra för att rädda världen. Medverkar också Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan och DJ Khaled. Regisserad av Troy Quane och Nick Bruno.

Utgivningsdatum för Spies in Disguise: 26 december 2019

Små kvinnor

Små kvinnor (Bild: Columbia Pictures)

I denna nya anpassning av den klassiska romanen efter det amerikanska inbördeskriget från Louisa May Alcott utforskar vi drömmarna, kärlekarna och dramerna för marssystrarna: oberoende Jo (Saoirse Ronan), ansvarig Meg (Emma Watson), ambitiös Amy ( Florence Pugh) och söta Beth (Eliza Scanlen). Kommer var och en av March -systrarna att få sina hjärtans önskningar? Medverkar även Laura Dern, Timothee Chalamet och Meryl Streep. Regisserad av Greta Gerwig. Vår recension finns här.

Utgivningsdatum för Little Women: 26 december 2019

Vilka filmer kommer du att se i december 2019? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: