Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 recension: The Ultimate Ninja storm anländer till Nintendo Switch med nytt innehåll

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Cyberconnect2 har haft en lång framgångsrik historia som har anpassat hit -anime -serien till konsolklassiker.



ballon d eller nominerade 2018

Deras hängivenhet för att matcha originalmaterialet är utan motstycke, vilket skapar en ny nostalgi för fans, vilket ofta har fått mig att tänka att spelet faktiskt var bättre än serien.



Tillsammans med Bandai Namco Cyberconnect2 återigen, vilket ger oss den fjärde delen av den hypade serien Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm.



Som en av de mest sålda mangorna genom tiderna är det säkert att säga att Naruto-historien vann många hjärtan under sin femtonåriga löpning.

Den uppriktiga serien följer den unga Narutos strävan efter att bli hans bys Hokage, samtidigt som han kontrollerar en mäktig demonräv förseglad i honom.

Serien var verkligen populär och genererade så mycket varor, om du kan tänka dig det fanns det definitivt en Naruto -version av den.



Naruto har också ett långt arv av fantastiska spel från Clash of Ninja -serien på Gamecube till de sjuttonåriga Ultimate Ninja -spelen och de fortsätter att komma.

(Bild: bandai namco)



Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 är en intensiv fighter som låter spelare välja från en enorm karaktärlista för att återskapa de snabba och hårda slagsmålen från showen.

Ursprungligen släpptes 2016 för PS4 och prisades för sin fantastiska grafik och trogna berättelse. Sedan dess har den fått en expansions -DLC med fokus på uppföljaren, Boruto historien om Narutos son.

Nu efter fyra år från den första utgåvan kommer Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 äntligen till Nintendo Switch och den har tagit två medlemmar av Otsutsuki -klanen i listan.

CyberConnect2s Naruto -spel har alltid hyllats för sina bilder och Ultimate Ninja Storm 4 följer efter i denna tradition.

Spelare kommer att bevittna några av de vackraste bilderna i något anime-spel, var och en av de skuggade karaktärerna är en exakt kopia av deras anime-motsvarigheter.

CyberConnect2 har ägnat så mycket uppmärksamhet åt de finare detaljerna i var och en av karaktärerna, Itachis ersättare Jutsu kommer att lämna efter sig kråkor istället för en vedträ och var och en av Sushi Uchia -rörelser använder sin kroppsflimmerteknik.

Spelare kommer också att välkomna de små visuella tilläggen som rustning och vapenbrytning, eller kläder som brinner av från brandattacker.

Ultimate Ninja Storm -serien har alltid visat upp några av de mest genomarbetade scenerna, varav några vågar jag säga är bättre anime.

Den suveräna koreografin blandad med känslomässiga karaktärsmodeller ger gripande klippscener som inte bara glädjer sig i berättarläget utan sträcker sig till de speciella rörelserna för varje karaktär.

(Bild: bandai namco)

De hisnande snabba tidshändelserna är rikliga och visar vad Cyberconnect2 kan göra när man anpassar viktiga plotpunkter.

När jag säger att berättarläget är fyllt med stillbilder från anime, som fyller en stor del av läget, engagerar de inte alls och jag hoppade över majoriteten av dem.

Det finns flera lägen att välja mellan, berättelseläget som följer där det tredje spelet avslutades och anpassade det fjärde stora ninjakriget.

Historiläget är mycket roligt, fyllt med lysande snabba händelser och extra scenarier som lägger till roliga minispel som att åka Gamakichi, Narutos padda.

Spelare kommer också att få DLC -innehållet Road to Boruto som täcker händelserna efter huvudberättelsen, efter Narutos son.

Totalt kommer spelarna att få cirka 10 timmars spel inklusive DLC vilket är en bra summa för alla fighters.

Det andra läget, som inte enbart är stridsbaserat, är äventyrsläget, detta gör att spelare kan delta i olika uppdrag och beroende på deras rang kan de låsa upp olika saker som dina karaktärer kan böja i onlineslag.

Det viktigaste med ljudet är att du kan växla mellan den engelska och japanska dubben.

För mig är de engelska dubbarna inte alltid de bästa inom anime, så att ha möjlighet att byta till den ursprungliga japanska dubben med engelska undertexter är perfekt.

(Bild: bandai namco)


Om du har spelat de tidigare Ultimate Storm -spelen kommer du att vara bekant med stridsmekaniken som inte har förändrats mycket.
Tillägget av vägglöpning som är vettigt passar det med hur karaktärerna kämpar i anime och gör det möjligt för spelare att få ut det mesta av hela slagfältet.

Kontrollerna kan verka enkla och lätta att lära sig, men ha inte bråttom och gå online eftersom det finns tillräckligt med djup i spelet för att om du inte behärskar dig massakrerad av erfarna spelare.

Naruto Ultimate Storm ska behandlas som en konkurrenskraftig fighter, behärska chakrastreck, kombinationer och vaktavbrott är bara bland de viktigaste funktionerna som spelare bör öva.

Efter att ha spelat genom åren med mina syskon och lärt mig på det hårda sättet fann jag att utnyttjandet av ditt byte Jutsu är nyckeln till att vinna alla matcher. Bara en av många taktiker som finns i spelet.

Varje karaktär återvänder med sin välbekanta arsenal av kraftfulla filmiska Jutsu och väckelser till sitt förfogande.

Spelare är bortskämda med över 120 tecken totalt och två nya tillägg att välja mellan. Fans kommer definitivt att vilja välja ett lag som består av deras favoritkaraktärer, men inte av fanfavoriterna är det bästa att välja.

(Bild: bandai namco)

Tidigare spel i Ultimate Storm -serien tillät dig att välja en huvudperson och två supportkaraktärer för 3v3 -slagsmål och det här spelet är inte annorlunda den här gången.

Var och en av dina supportkaraktärer kan användas på ett sätt från att ta skada till att diska ut det.

Nu kan spelare byta karaktärer i sin 3 -manscell genom att bara knacka på den vänstra analoga pinnen.

Detta är definitivt välkommet eftersom nu spelare kan strategisera vilka ninjor som bättre fungerar som en aktiv karaktär och vilka som en stödkaraktär.

Den enda nackdelen är att alla dina ninjor delar en hälsofält så till skillnad från andra fighters är byte av karaktärer rent baserat väl, du vet att varje karaktär flyttas för att få dig ur en trång situation.

Som motståndare till att återfå den karaktärens hälsa och spara dem för de senare delarna av kampen.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Ultimate Ninja stormserien har alltid stoltserat med de fantastiska ultimata Jutsus som alltid ser felfria ut.

Slutligen till stor glädje för fans, att välja rätt kombination av karaktärer och uppfylla vissa krav i strid kommer att tillåta spelare att aktivera sensationsteamet Jutsu. Vissa är från showen andra är nya reimagine -attacker baserade på karaktärernas rörelser och relationer.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 är en fantastisk PS4 -port. Det går smidigt på Nintendo Switch, men tyvärr är detta bara en rak port och förutom de två nya karaktärerna är det inget nytt här för Switch -ägare.

drottningens födelsedag firas 2019

Jag önskade dock ärligt att det här släpptes som ett paket med de tre andra spelen som redan var ute för Switch och lade till mycket fler karaktärer från Boruto -serien.

Men om du är ett hardcore -fan som älskar att återuppleva de episka historierna från en av de bästa mangorna någonsin så är det här för dig.

Det anständiga storleksläget och omspelningsspelet från online- och äventyrslägen gör detta till en stor fighter för Nintendo Switch.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 är tillgänglig på PlayStation 4, PC, Xbox One och Nintendo Switch från och med 24 april

Se Även: