Mamma avslöjar hur hon tjänar 500 £ i månaden på att sälja sina barns gamla leksaker online

Små Affärer

Ditt Horoskop För Imorgon

Natalie har för vana att sälja föremål på istället för att hamstra dem(Bild: Natalie Reynolds)



En mamma som slutade arbeta för att ta hand om sina två barn på heltid har avslöjat hur hon nu tjänar £ 500 månad hemifrån.



Savvy Natalie Reynolds bor i Hertfordshire med sin man, Ollie, och två döttrar Mimi, 4, och Sofia, bara 20 månader.



Hennes idé om att tjäna pengar fick hon under vårstädningen, när hon sa att hon upptäckte att hon kunde tjäna en förmögenhet genom att sälja sina barn & apos; oönskat röran online.

coleen rooney rebekah vardy

'Det var inte förrän jag blev mamma som jag insåg hur snabbt saker kunde montera runt huset. Det blev överväldigande, säger Natalie.

'Efter att tidigare ha sålt några föremål på eBay, bestämde jag mig för att rensa huset på fritiden för att tjäna lite extra pengar.'



Och på bara en månad kunde Natalie inte tro sin lycka.

36-åringen hade redan lyckats få 500 £ i försäljning på eBay, flyttat leksaker och hushållsartiklar som skulle gå till spillo.



Hon sålde en begagnad hoverboard för £ 98, en mikroscooter för £ 50 och en liten Sylvanian-familj för 20 £.

Instagram

'Efter att jag såg möjligheten att tjäna pengar visste jag att andra mammor skulle vara i en liknande situation.

'Så jag bestämde mig för att förvandla mitt Instagram -konto till ett sätt att motivera medföräldrar, dela säljtips och tricks för att få ut det mesta av oanvända föremål runt hushållet genom att notera dem på eBay.'

Natalie medger dock att hon, liksom många föräldrar, har en sentimental anknytning till sina barns leksaker - och kommer bara att sälja föremål som har tappat sin nyhet.

Jag kämpar ibland när det gäller att sälja dem. Vi har en Woody leksak från ungefär 20 år sedan som var min systers och sedan gav min mamma honom till tjejerna. Han blev tagen överallt, och Mimi och Sofia har blivit riktigt knutna till honom.

Lycklig familj: Hon kanske har gett upp arbetet - men hon försörjer sig fortfarande på sidan (Bild: Natalie Reynolds)

Inuti hennes dotters lekrum, som hon regelbundet rensar ut (Bild: Natalie Reynolds)

'Han äter middag med oss ​​varje kväll och det väcker så många minnen - jag skulle älska att tjejerna skulle känna samma sak när de överlämnade honom till sina barn.

Jag behåller en liten låda med minnessaker som är tillräckligt. Jag tror att det är mycket viktigare att ha råd att skapa nya minnen.

När det gäller att sälja online är hennes största tips att sätta ett mål.

Natalie gör sig redo att lista en låda med artiklar online (Bild: Natalie Reynolds)

”Så här lyckades jag vänja mig vid tanken på att sälja föremål i lekrummet genom att visualisera en familjeresa till Disneyland med tjejerna.

'Jag var bara tvungen att fortsätta säga till mig själv att de minnen vi skulle göra där skulle uppväga några av de gamla minnen vi hade från leksaker som flickorna inte längre leker med.'

Instagram

När det gäller att tjäna mest pengar för att nå det målet sa hon att vara så beskrivande som möjligt.

'Var specifik med dina beskrivningar. I stället för att ange den som 'leksaksbil', ange märket, färgen och skicket.

'Sikta på 10-dagars auktioner. Detta ger människor så länge som möjligt att se och bjuda på dina objekt.

”Var inte heller rädd för att tillåta erbjudanden eftersom det här gör att du kan förhandla med köpare.

fred dibnah nettovärde

Natalie, med sin fyra år gamla dotter, Mimi (Bild: Natalie Reynolds)

'Tänk strategiskt. Stora märken som Disney säljer naturligtvis bra. Jag har tjänat £ 500 på en månad efter att ha sålt leksaker på eBay!

'Tänk också på vad som händer just då - runt lanseringen av den nya Toy Story 4 kommer barn troligen att be sina föräldrar om nya Buzz- eller Woody -leksaker, så det är en bra tid att tjäna pengar på de leksaker som dina barn kommer att göra spelar inte längre med.

charles bronson fånge bilder

'Glöm inte att k notera hur mycket du tjänar så att du kan spåra framsteg och hålla dig motiverad.

'Och ​​leta efter möjligheter. Dina barns kasserade leksaker kan vara ett annat barns nya bästa vän om du kan släppa minnena. Den lådan med nallar i hörnet som dina barn har vuxit ur men du inte kan lämna efter dig kan vara en stor pengare, särskilt med originella leksaker och klassiska karaktärer som Paddington Bear!

Enligt eBay siffror innehåller det genomsnittliga familjehemmet 35 oönskade leksaker - värda ett kollektiv på 171 miljoner pund över hela Storbritannien.

Forskningen, som gjordes för att markera lanseringen av Disney och Pixars Toy Story 4, tyder på att det kan vara föräldrar & apos; egen känslomässig anknytning till sina barns leksaker, som förhindrar att de rensas ut.

Nikin Patel på eBay förklarade: 'På eBay ser vi en enorm marknad för förälskade leksaker. Vi förstår att många föräldrar inte bara har svårt att släppa leksaker som deras barn har älskat, utan också vad de ska göra med dem när de inte längre leker med. Genom att notera oanvända leksaker på eBay kan vi garantera att de, precis som Buzz och Woody, drar iväg på sitt nästa äventyr på nolltid.

'Dessa leksaker kan få nya hem, göra nya barn glada och till och med hjälpa dig att tjäna lite extra pengar.'

Läs mer

Hur jag startade mitt företag
Vårt pizzaimperium på 10 miljoner pund Jag lämnade Burberry för att sälja elverktyg Furlough gjorde oss till miljonärer Tandblekningsprodukten värd 4 miljoner pund

Se Även: