Dyraste Championship XI avslöjade inklusive Arsenal och Manchester City mål

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Överföringsfönstret har fortfarande en månad att driva med affärer som förväntas ta fart efter avslutad euro.



Många Premier League -lag har gjort väldigt lite eller inga affärer alls hittills.



Den europeiska marknaden är en som toppklubbar regelbundet skurar, men hur är det närmare hemmet? De senaste åren har en koppling av EFL -stjärnor pochats av de stora pojkarna.



tess daly vernon kay

Ollie Watkins gick från Brentford till Aston Villa för hela 28 miljoner pund medan tidigare år också har sett James Maddison och Adam Webster gå vidare till toppflyget för stora avgifter, efter att ha lämnat Norwich respektive Bristol City.

James Maddison lämnade Norwich, då i mästerskapet, för en stor avgift 2018

Men hur är det med den nuvarande skörden av mästerskapsspelare?



Det finns redan intresse för ett antal stjärnor från nyligen nedflyttade lag. Matheus Pereira från West Brom lockar blickar från lag vid toppbordet men ett fast bud har ännu inte lämnats.

Nu, med hjälp av siffror från respekterad branschwebbplats Överföringsmarknad , vi har satt ihop det dyraste XI av andra lagets spelare.



Och medan vissa spelare överraskande missar, till exempel Pereira, finns det några välkända namn på det med Sheffield United -paret Aaron Ramsdale och Sander Berge.

Duon har kopplats till snabba återgångar till Premier League, med Arsenal kända beundrare av båda - även om en ny rapport hävdar att de inte är villiga att tvingas med 35 miljoner pund som Blades insisterar på för mittfältaren Berge.

Det är en bit bort från webbplatsens värdering av norrmannen, till 16,2 miljoner pund.

Den dyraste andra nivån har också en annan Blades -spelare, med försvararen Jayden Bogle värderad till 6,3 miljoner pund.

Fulham, som också är nedflyttad från toppmötet, har fyra spelare i laget. Försvararna Tosin Adarabioyo och Antonee Robinson gör snittet. Robinson har preliminärt kopplats till en övergång till mästarna i Manchester City även om Wolves också sägs sniffa runt USA: s internationella.

Antonee Robinson

Andra Fulham -spelare är £ 22,5 miljoner värderade mittfältaren André -Frank Zambo Anguissa - spelaren med det högsta marknadsvärdet i divisionen - och anfallaren Aleksandar Mitrovic.

Bournemouth, som föll vid slutspelet hinder förra terminen, har tre spelare med: Lloyd Kelly, Jefferson Lerma och David Brooks.

855 ängelnummer betydelse

Blackburns målmaskin Adam Armstrong slutför uppställningen, med lagets totala marknadsvärde som överstiger 140 miljoner pund.

Dyraste Championship XI

Aaron Ramsdale - £ 10,8 miljoner

Antonee Robinson - 6,3 m

Lloyd Kelly - £ 9m

Ett dussin Adarabioyo - £ 10,8 miljoner

Jayden Bogle - 6,3 miljoner pund

Sander Berge - £16.2m

André -Frank Zambo Anguissa - £ 22,5 miljoner

Fulhams Andre-Frank Zambo Anguissa

Jefferson Lerma - £ 13,5 miljoner

Aleksandar Mitrovic - £ 14,4 miljoner

betydelsen av nummer 49

David Brooks - £ 14,4 miljoner

Adam Armstrong - £ 16,2 miljoner

* Siffror enligt Transfermarkt

Registrera dig för NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller

Se Även: