Morrisons avslöjar planen att skaffa mat till människor utan att behöva en leveransplats

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Morrisons har sett efterfrågan stiga den senaste veckan(Bild: Morrisons - PR -utdelning gratis för redaktionellt bruk)



Morrisons har introducerat en ny plan för att få folk tillräckligt med mat för att mata sina familjer i fem dagar levererade där du inte behöver spåra en ledig leveransplats.



zoe birkett och anthony hutton

Stormarknaden har vidtagit åtgärder när miljontals människor över hela landet återgår till lockdown och efterfrågan på leveranser stiger.



För att komma runt behovet av plockare i butiken och leveransdykare som slutar handla på beställning har Morrisons massivt utökat sin matlådeservice.

Genom att öppna en dedikerad fabrik i Wakefield kan den förbereda fler alternativ för människor att välja mellan och till och med sänka priserna - erbjuda människor att registrera sig 20% ​​rabatt på sin första låda och 5% rabatt på vanliga beställningar - sedan skicka lådorna ut med leverans från tredje part service.

Med ökade fall av coronavirus och nya restriktioner infördes, sa Morrisons att efterfrågan på matlådor har ökat med 56% den senaste veckan.



Matlådor sätts ihop på en dedikerad fabrik (Bild: PA)

baby född med iud

Morrisons & apos; Aidan Buckley sa: Kunder använder vår matlådeservice för att snabbt få färsk mat och skåp levererade till dörren.



'Vi gör tjänsten enklare och ännu bättre för att säkerställa att alla kan få tillgång till prisvärd mat i denna svåra tid.

Morrisons låter också kunderna registrera sig för leveranser av livsmedel varje vecka, varannan eller varje månad - så att de får 5% rabatt på vanliga beställningar.

när börjar kändis storebror 2014

Och för att uppmuntra folk att registrera sig erbjuder Morrisons 20% rabatt på din första matlåda med koden BOX154864P.

Det finns 5% rabatt på vanliga beställningar

Det utökade sortimentet av matlådor innehåller nu Feed a Family Recept Box som innehåller fem måltider för att mata en familj på fyra för £ 30 - vilket kostar 1,50 £ per portion.

vinnare av premiumobligationer februari 2014

Det finns också en skåp Essentials -låda för 22 £ inklusive mjölk med lång livslängd, soppa, ris, pasta, tonfisk, bönor, vaniljkräm, vingummi och ett 4 -pack toalettrulle.

Kunderna kan också få regelbundna leveranser av sprit med öl, vin och ginboxar, eller till och med blommor som godis eller presenter till andra.

Morrisons matlåda -sortiment innehåller också:

  • Essentials Lådor för köttätare
  • Essentials -lådor för vegetarianer
  • Essentials -lådor för veganer
  • Fruktlådor
  • Köttlådor
  • Fisklådor
  • Glutenfria lådor
  • Magert köttlådor

Alla lådor beställs online och levereras till kundens dörrar nästa dag av DPD.

För mer information och för att beställa en Morrisons Food Box besök https://www.morrisons.com/food-boxes/

Se Även: