Morrisons säljer en fatölsmaskin så att du kan dra dina egna halvliter hemma

Euro 2020

Ditt Horoskop För Imorgon

Morrisons säljer en fatölsmaskin så att du kan dra dina egna halvliter hemma

Det är också perfekt för alla som har en trädgårdsbar(Bild: Morrisons)



England och Skottlands fans förväntas köpa 3,4 miljoner pints under Euro 2020 England -sammanstötningen på fredag ​​kväll.



British Beer and Pub Association (BBPA) uppskattar att 14,8 miljoner pints kommer att säljas över England och Skottland på matchdagen, med över 3 miljoner försäljningar under själva spelet.



matilde hidalgo de procel

Men branschorganisationen varnade för att på grund av Covid-19-restriktioner, inklusive social distansering, regel om sex och ingen ställning, kommer ölförsäljningen att minska med nästan 850 000 pints.

Om du hoppas att du ska slippa folkmassorna kanske du vill gå in på puben hemifrån - med Morrisons lanserar en ölmaskin hemma i butiker från och med idag.

Ice Master -fatölpumpen kan köpas hos Morrisons från och med fredag ​​för £ 150.



Morrisons säljer en fatölsmaskin så att du kan dra dina egna halvliter hemma

Det är ganska idealiskt för alla som vill undvika folkmassorna under fotbollssäsongen (Bild: Morrisons)

Den är utformad för att passa alla fem liters fat och innehåller ett integrerat kylsystem för att hålla drycker svala över den varma stavningen.



Morrisons säljer för närvarande inga öltunnor men för att sätta priserna i perspektiv har Tesco ett alternativ på fem liter för £ 15.

Om du hoppas kunna investera i en ölmaskin i sommar är det värt att överväga dina alternativ - eftersom du kan spara mer genom att shoppa runt.

denise eastenders dödades

På Klarstien kan du köpa en mobil öldispenser för £ 140 vilket gör det billigare än Morrisons med £ 10, plus det finns gratis leverans - även om det tar fem arbetsdagar.

Den fungerar via elnätet och är utrustad med en adapter för Heineken -trummor som passar samma fem liters kapacitet som Morrisons & apos ;.

Du kan också köpa en Fizzics öldispenser från Menkind för £ 1 mindre än Morrisons eftersom dragmaskinen säljer för £ 149, men den är endast tillgänglig för förbeställning för närvarande.

bästa wonderkids fm 2018

Du kan dock köpa exakt samma Ice Master -märke av pump från Robert Dyas för £ 149,99, vilket gör det bara 1p billigare än Morrisons men du kan beställa det online för att levereras till din dörr.

Du kan få gratis standardleverans på produkten om du använder koden FREEDEL50 men om du vill ha den i tid för helgen måste du beställa den före klockan 15 på fredag.

På andra håll säljer Asda två förpackningar öl för 20 £ inklusive Stella och Peroni och Tesco säljer ett 12 -pack Estrella Dam -flaskor för 12 £ om du har ett Clubcard.

Se Även: