Molly -Mae Haags omvänd kirurgiresa - från plast till naturlig skönhet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Molly-Mae Haag har påbörjat en helt annan typ av kosmetisk kirurgiresa de senaste månaderna efter att ha bestämt sig för att anamma ett mer naturligt utseende.



Hon har dokumenterat de förändringar hon gjort på nätet och avslöjat att hon släppte fyllningarna i ansiktet och läpparna, tog bort de sammansatta bindningarna från tänderna och bytte ut hennes långa hårförlängningar med en kort bob.



Molly-Mae erkände att hon hade gjort 'misstag' genom att genomgå så många onödiga procedurer och lovade att 'vända' dem.



När hon talade om sina Instagram Stories förklarade Molly-Mae: 'Jag tror att jag har tagit alla steg som jag vill ta nu för att vända alla misstag jag gjorde med fyllmedlen och få saker gjort som jag inte nödvändigtvis behövde få gjort och tänkte inte igenom den gången, för ungefär två eller tre år sedan. '

Även om stjärnan aldrig bekräftade några specifika operationer, fick stjärnan läppfyllmedel och slutade få dem upplösta i oktober förra året.

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Haag har tappat sina fyllmedel i sin strävan efter ett mer naturligt utseende (Bild: Instagram)



Hon hade dem sedan hon var 17 år.

På sin YouTube -kanal förklarade hon: 'Det här är något jag har skjutit upp nu de senaste sex månaderna. Jag håller på att lösa upp mina läppar.



'Min läppfyllnadsresa har varit väldigt, väldigt lång. Jag har fått mina läppar fyllda med fyllmedel sedan jag var cirka 17 år vilket är bokstavligen löjligt.

'Jag vill prata dig genom processen att ångra.'

Enligt experter kan Love Island -stjärnan ha spenderat cirka 6 000 pund på att injicera fyllmedel samt lösa upp dem.

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Haag är på en resa mot ett mer naturligt utseende (Bild: mollymaehague/Instagram)

vad är ett vävband
Molly-Mae Haag

Hon tog bort läppfyllningsmedlet (Bild: Youtube)

ITV -realitystjärnan tog också till sin YouTube -kanal för att avslöja resultaten av att få bort de sammansatta bindningarna på tänderna.

Hon sa om sina naturliga tänder: ”Som ni ser är de lite gula vilket är lite vidrigt men de har inte rörts på ungefär två år.

'Det viktigaste för mig var att se till att mina tänder var i gott skick och att mitt tandkött var i gott skick eftersom jag fick mina sammansatta bindningar när jag var 19.

'Jag tror inte att det var ett särskilt smart drag att göra så ung när jag inte behövde det.'

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Hague avslöjade sina naturliga tänder efter att ha tagit bort kompositer

adam richman viktminskning
Molly-Mae Haag

Molly-Mae erkände att hennes leende såg lite för & falsk ut & apos; (Bild: TIKTOK)

Molly-Mae lovade att genomgå tandblekning för att lysa upp hennes naturliga gnashers efter att de lämnats något fläckiga under de år hon hade de sammansatta bindningarna fixerade på plats.

Molly-Mae plumpade inte bara upp sig, men stjärnan hade också fyllmedel i käken som hon också hade löst upp.

Hon erkände att hon hade dem sedan hon var 18 år men erkände att det fick henne att se ut som att hon hade 'jowls'.

'Jag försökte vässa det här området', sa hon medan hon pekade på hakan i en video. 'Men vad det gjorde var att få det att se större ut. Det såg ut som om jag hade jowls. Jag hade ett fyrkantigt huvud, blockhuvud.

Molly-Mae har varit extremt öppen med sin skönhetsresa, till och med berättat för sina supportrar att hon bestämde sig för att släppa de ikoniska hårförlängningarna och gå för en kortare titt.

Molly-Mae Haag

Hon droppade hårförlängningarna och valde en kort bob (Bild: mollymae/Instagram)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvaller.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Hon är fortfarande på sin skönhetsresa, men Molly -Mae gav fans några råd om de funderar på att ta steget med kosmetisk kirurgi - uppmanade dem att 'bara vänta'.

Hon sa: 'Vänta några år tills ditt ansikte har mognat tills du blir lite äldre och sedan fattar beslut om kosmetiskt arbete och sånt.'

Molly bildade videon: 'Snälla, gör inte samma misstag som jag gjorde.'

Se Även: