Adam Richman visar upp dramatisk viktminskning när Man vs Food -stjärnan gör fotbollshjälpdebut

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hej, smal! Adam visar upp sin nya kroppsbyggnad



Det är svårt att titta på din figur när ditt heltidsjobb är att håna ner enorma portioner kaloridränkta - men otroligt läckra - livsmedel.



Så spara en tanke för Adam Richman som staplade på kilona medan han filmade kult -tv -serien Man vs Food.



I ett genomsnittligt avsnitt polerar ätmaskinen bort löjliga utmaningar som nästan alltid handlar om att äta portioner som är tillräckligt stora för att mata ett helt rugbylag.

Nu har 40-åringen gått ner svindlande 30 kg i stort för att vara frisk och avsluta förlöjligandet från sina vänner.

shoreham flygkrasch kroppsdelar

Den ivriga Tottenham Hotspur -fanen visade sin nya smala kroppsbyggnad och var allt tittarna kunde prata om under välgörenhetsfotbollsmatch Soccer Aid.



I matchen såg kändisar och tidigare legender från spelet samman för en match på Old Trafford för att samla in pengar till Unicef.

Efter att ha tappat nästan fem stenar - vilket är samma vikt som en säck med potatis, två lådor golvplattor eller en tam - förtjänar han lite uppmärksamhet för sitt hårda arbete.



Här tittar vi på andra stjärnor vars kroppar har förändrats genom åren.

Fern Britton

När Fern Britton, 55, twittrade ett svettigt foto efter träning, anklagades hon för att se snygg ut. Programledaren minskade dramatiskt efter att hon hade fått ett magband 2006. Men hon erkände faktiskt inte det på tre år. Fern var Ryvitas snabbt krympande ansikte vid den tiden, men hon säger: ”Jag hade inte ljugit. Ingen har frågat mig hur jag gått ner i vikt. Det är något jag gjort för mig själv. Mitt kolesterol var högt. Mina knäleder började göra ont. Jag kunde inte springa.

Pojke George

Boy George avslöjade en av de mest drastiska viktminskningarna i kändisens historia i början av 2013. 51-åringen har avslöjat att hemligheten till hans framgång är hälsosam kost och att hålla sig till den friare näringsplanen som Amelia Freer utarbetade. Han twittrade detaljer om hans nya matplan runt tiden: 'Portionskontroll. 5 timmars mellanrum mellan måltiderna. Inget kaffe eller te, förutom vid måltider. Vatten och kolsyrat vatten mellan måltiderna! '

Kelly Osbourne

(Bild: Getty / Barcroft)

Kelly Osbourne kämpade öppet i vikt i flera år. Nu 69lbs (nästan fem stenar) 2009, och höll det av genom att träna för Dancing With The Stars. 'Jag fuskar alltid', erkänner hon. 'Om jag är sugen på pizza, ska jag äta det till frukost, sallad till lunch och havregryn till middag.' Hon berömmer sin veganska kock -pojkvän Matt Mosshart för att hon hjälpte henne att äta hälsosammare.

Ricky Gervais

(Bild: Twitter / London Media)

Redan 2009 fanns det mycket mer Ricky Gervais att älska. 'Jag nådde 14 sten. Saker höll på att komma ur kontroll, säger han. Komikern gick upp 22lb på bara ett år efter ett sista & korv-binge & apos; vid jul. 'Jag spenderar nu 55 minuter nu om dagen på att träna. Jag hade aldrig haft några problem med vikten. Jag var smal tills jag var ungefär 29. Då slog jag 30 och det var ett decennium av att äta och dricka. '

Claire Richards

(Bild: Rex)

Under sin tid i Steps var Claire Richards en liten storlek 8. Efter två barn slog hon en storlek 18 som vägde in med 15 sten innan hon deklarerade att hon skulle gå ner i vikt - men hon skulle göra det säkert och i sin egen tid.

Dawn French

(Bild: Rex)

Författaren och komikern skulle ofta göra narr av hennes storlek, men 2011 avslöjade Dawn French hennes dramatiska viktminskning. 'Jag vägrar fortfarande att ogilla min gamla kropp', sa hon efter att ha kastat sju och en halv sten. 'När du är över 50 måste du vara uppmärksam på din hälsa', sa hon. 'Jag har aldrig ogillat mig själv.'

Natalie Cassidy

Hon kommer alltid att vara Sonia Jackson för oss. Natalie Cassidys vikt gick ner till drygt sju år 2008, men hon erkände efteråt att hon svälter sig själv och var ohälsosam. Jag mådde verkligen inte bra. Jag gränsade till att ha en ätstörning, säger hon. '' Det fanns nätter jag skulle gå ut för att äta middag och sedan skulle jag gå hem och ta laxermedel för att jag inte ville ha maten i mig. Natalie fick sin dotter Eliza i oktober 2010 och började sedan bli av med sin mumma. hälsosamt sätt.

Perez hilton

(Bild: Getty / WENN)

2012 avslöjade den självutnämnda Queen of all Media Perez Hilton sin nya kropp, efter år av försök att kasta sin knubbiga image 34-åringen erkände: 'Jag har kämpat med min vikt under hela mitt liv. Men tack och lov gjorde jag ett engagemang för min hälsa i början av 2008 och jag har fastnat för det. Nästan fyra år senare och jag är i mitt livs bästa form! Jag har tappat mer än 70 kilo och jag har gjort det på gammaldags, långsamt och stadigt genom att äta hälsosamt och träna.

Jennifer Hudson

(Bild: Getty)

Jennifer Hudson kastade under 2010 imponerande 80 kilo och gick från storlek 16 till storlek 6. Sångerskan sa: ”Jag är i den vikt jag vill bli. Men jag hör hela tiden, & apos; Gå inte ner mer i vikt, du måste sluta. & Apos; Folk har intrycket av att jag fortfarande förlorar men det gör jag inte. 'Men Dreamgirls -stjärnan som blev ambassadör för Weightwatchers säger att hon fortfarande anpassar sig till den nya henne. 'Jag börjar vänja mig vid mitt nya jag mer än någonting annat'.

Josie Gibson

(Bild: Flynet, If)

Josie kastade otroliga sex stenar under ett år och tog henne från storlek 20 till åtta år 2012. Den 28-åriga Big Brother-stjärnan öppnade upp om hur det ständiga beröm hon får för sin nya figur nu betyder att hon tillåter sig tidigare förbjudna godsaker. 'Jag har sakta låtit sockret glida in i min kost igen', säger hon. 'Jag har chokladkakor nu.'

Chris Moyles

(Bild: Noble and Draper, Wenn)

Chris gjorde sitt namn som en hårt drickande öl med större liv än curryälskande nordisk DJ. Men 2012 klippte den tidigare Radio 1 -dj: n en mycket trimmare figur när han visade upp sin nya image inför sin roll i Andrew Lloyd Webbers musikal Jesus Christ Superstar.

män med långa naglar

Se Även: