Mike Ashley öppnar ny flaggskeppsbutik i Flannels i Oxford Street, London

Mike Ashley

Ditt Horoskop För Imorgon

Kedjan slog upp sina dörrar på torsdagen(Bild: Theo Tzia / Flannels)



Detaljhandeln Mike Ashley har öppnat dörrarna till ett nytt varuhus i London och visar upp vad han ursprungligen tänkt sig vara framtiden för det avancerade varuhuset House of Fraser.



Miljardären välkomnade tusentals besökare till sitt nya flaggskepps Flannels -filial, som kommer att lagra dussintals designermärken i hjärtat av Oxford Street.



brittiska dagstidningar online

Det är en del av ett projekt på 10 miljoner pund som kommer att introducera ett nytt designkoncept skapat av italienska studion Pconp i samarbete med konstnären Riccardo Previdi.

Och speglar liknande Selfridges och Liberty of London, det kommer att hylla lyxmärken som Gucci, Tom Ford, Balmain och Saint Laurent.

Butiken på 10 miljoner pund har fyra våningar med lyxiga herrkläder och damkläder (Bild: Theo Tzia / Flannels)



Det kommer också att innehålla vad Flannels kallar ett unikt konceptgolv, som kommer att vara värd för en rad tjänster och upplevelser med permanenta och gästsamarbetare och eftergifter (Bild: Theo Tzia / Flannels)

vad betyder 1024

Lyxiga modemärken som finns i butiken inkluderar Gucci, Tom Ford, Fiorucci och Saint Laurent (Bild: Theo Tzia / Flannels)



För att hedra sin tidigare webbplats, Marquee Club, kommer butiken också att vara värd för en DJ -kväll i butiken varje torsdag och lördag, vilket erbjuder shoppare en möjlighet att se upp och kommande DJs uppträda varje vecka.

På öppningsdagen avslöjade cheferna ytterligare planer på att öppna ytterligare 16 filialer nästa år, vilket skapar 1000 -tal jobb i hela Storbritannien inklusive städer som York, Chester och Solihull.

Det finns redan 42 filialer i Storbritannien - bland annat i Liverpool, Birmingham, Cardiff och Nottingham.

År 2012 köpte sportklädjätten Sports Direct en majoritet på 51% i Flannels, som har funnits på high street sedan 1976.

I september 2017 förvärvade Ashley varumärket i sin helhet - ett drag som följdes 2018 av förvärvet av rivaliserande House of Fraser för 90 miljoner pund.

På den tiden sa Ashley att hans plan var att lämna in 59-butikskedjan till 'Harrods of the High Street'.

Men efter dussintals stängningar antydde miljardären senare att han ångrade över övertagandet.

som var cheryl cole gift med

Efter beskriver kedjans öde som 'terminal' , sa han: 'Om vi ​​hade gåvan i efterhand hade vi kanske tagit ett annat beslut i augusti 2018.'

Se Även: