Michael Jackson 'hade två homosexuella älskare och skulle klä sig som en kvinna för snuskiga uppkopplingar'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Michael Jackson hade var & apos; omättlig & apos; för gaysex och hade två manliga älskare som han regelbundet skulle ansluta sig till - till och med att träffa en av dem klädd som kvinna, hävdade hans biograf en gång.



Författaren Ian Halperin, som publicerade den inofficiella biografin Unmasked: The Final Years of Michael Jackson 2009, sa att 'nästan alla' i Jacksons krets visste att han var i hemlighet gay.



Under sina sista år hade sångaren upprepade gånger förnekat att han var homosexuell - och även efter hans död slog den kränkande pappan Joe Jackson ytterligare rapporter om att Michael hade haft sexuella relationer med män.



ian watkins fearne bomull

Michael Jackson hade sexuella relationer med minst två män, hävdade hans biograf (Bild: Getty)

Men enligt Halperin hade Jackson minst två manliga älskare - den ena byggnadsarbetaren och den andra en Hollywood -servitör

En av dem sa till författaren: 'Första gången han hade sex med mig sa han,' The King of Pop 'kommer att slicka din slickepinne. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. '



I boken dokumenterade Halperin påståenden att Jackson skulle smyga ut från hans bostad för att träffa en av hans pojkvänner på ett grottigt hotell, efter att ha klätt ut sig som en kvinna för att undvika att bli igenkänd.

Hans rapporterade fling med byggaren, som sades vara i början av 20 -talet, började 2007 i Las Vegas.



isle of man tt dödsfall

Jackson skulle dölja sig som en kvinna för att träffa en av hans manliga älskare (Bild: Getty Images)

'Michael lämnade huset i förklädnad, ofta klädd som kvinna, och träffade sin pojkvän på ett motell som var ett av Vegas & apos; grungiest dyk, 'skrev Halperin.

storebror emma och marco

'Michael var trasig. Han kämpade med att lägga mat på bordet för sina barn. Det var allt han hade råd då. '

Han tillade: ”En nära medhjälpare till Jackson som bekräftade affären för mig sa att han inte hade någon kunskap om vad som hände bakom stängda dörrar på motellet. Men assistenten sa att Jackson skulle klä sig som en kvinna efter midnatt för att träffa en arbetare anställd i staden Las Vegas.

Jackson gjorde en sexuell anmärkning om en älskares slickepinna, hävdade älskaren (Bild: Redferns)

xbox one black friday 2019 Storbritannien

Den andra mannen hade enligt uppgift en ångande tre veckors romantik med Jackson och besökte sitt hem i Hollywood Hills nästan varje kväll i deras korta men passionerade relation.

Sedan hans död för tio år sedan i veckan har Jackson drabbats av flera anklagelser om sexuella övergrepp mot barn, varav många i dokumentären Leaving Neverland som släpptes tidigare i år.

James Safechuck och Wade Robson, som träffade Jackson som barn, intervjuades på band och påstod att kungen av pop hade preparerat, misshandlat och övergreppat dem sexuellt vid flera tillfällen.

Jacksons egendom, som drivs av hans familj, har starkt förnekat alla anklagelser som gjorts.

Läs mer

Michael Jacksons Leaving Neverland -dokumentär
Hur man tittar Vem är Wade Robson? Första trailern Sjukt & apos; barnbröllop & apos;

Se Även: