Meghan Markles före detta make Trevor Engleson meddelar att han väntar andra barn med fru

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Meghan Markles före detta make har delat de glada nyheterna om att han ska bli pappa för andra gången och att välkomna en andra flicka till sitt liv.



Trevor Engleson och hans dietisthustru, Tracey Kurland, blev första gången föräldrar tillsammans i augusti förra året när de välkomnade en dotter vid namn Ford.



Och nu, 11 månader efter ankomsten av deras första bunt glädje, ska det lyckliga paret - som knöt knuten i maj 2019 - välkomna en andra dotter tillsammans.



44-årige Trevor tog sin Instagram med sig denna glada nyhet tillsammans med ett bedårande familjefoto av sig själv med hustrun Tracey vid sin sida, baby Ford på axlarna och familjens hund som hoppade upp på dem.

ronnie mcnutt självmord video
Trevor Engleson, Tracey Kurland och dottern Ford

Trevor Engleson och Tracey Kurland väntar sitt andra barn tillsammans (Bild: Instagram/trevorngelson1)

Han skrev: Det här med barnet har varit bra hittills ... låt oss göra det igen.



Han fortsatte med att avslöja könet på det ofödda barnet - och avslöjade att barnet skulle komma relativt snart när han skrev: Lillasyster kommer i höst!

tom angus stringtrosor och perfekt snogging

Nyheten välkomnades av vänner, fans och följare som översvämmade kommentaravsnittet i inlägget med positiva reaktioner, varav en beskrev nyheten som fantastisk.



Trevor Engleson och Tracey Kurland

Trevor och Tracey välkomnade sitt första barn i augusti 2020 (Bild: FilmMagic)

Trevor och hans fru var förlovade i ett år före deras äktenskap i maj 2019 - med nyheter om att deras första barn förväntas bryta mindre än ett år efter att de bytte löften.

TV- och filmproducenten har tidigare arbetat med projekt, inklusive 2010 -filmen Remember Me och floppet 2018 -serien Heathers - baserad på den ikoniska filmen med samma namn från 1980 -talet.

Trevor var tidigare gift med 39-åriga Meghan, hertiginnan av Sussex, mellan 2011 och 2013, men talar enligt uppgift inte längre.

US Weekly rapporterade 2019 att paret hade gått vidare med sina respektive liv - med Trevor nöjd med sitt nya äktenskap - med en källa som berättade för publikationen då: [Trevor] tänker inte riktigt på Meghan. Han har ett mycket lyckligt förhållande.

Samtidigt är Meghan i sitt eget högprofilerade äktenskap med prins Harry, hertig av Sussex, som hon gifte sig med 2018.

Paret välkomnade sin första son, Archie, i maj 2020 och förra månaden välkomnade deras första dotter, Lilibet.

kate silverton bröllopsbilder

Prins Harry är för närvarande i Storbritannien för avslöjandet av en staty till minne av sin mor-den avlidna prinsessan Diana som dog 1997 i en ålder av 36 år.

Trevor Engleson och Meghan Markle

Trevor var tidigare gift med Meghan, hertiginnan av Sussex (Bild: Getty Images)

Det finns förhoppningar om att prinsens återkomst till brittisk mark kan hjälpa till att reparera en klyfta mellan honom och resten av kungafamiljen efter att gnistor flög i mars när Harry och Meghan satte sig tillsammans med den amerikanska talkshowdrottningen Oprah Winfrey för en explosiv intervju.

Paret anklagade att de inte fick stöd av kungafamiljen när de kämpade med psykisk hälsa och antydde att det fanns rasistiska samtal om färgen på baby Archies hud.

Vissa anklagelser från paret har dock motbevisats - däribland ett påstående om att paret gifte sig i hemlighet före deras tv -bröllop den 19 maj 2018.

Se Även: