McDonalds nya 'Welcome Back' -annons har popklassiker efter tusentals förfrågningar

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

De är tillbaka och vi älskar det(Bild: Getty Images)



miljoner euro fredagsresultat

Eftersom britterna saknar sin McDonalds kanske mer än någon annan mat under lockdown firar kedjan sin återkomst med en ny TV -kampanj.



På begäran av 15 000 fans på sociala medier kommer McDonalds fans att hälsa på sina McMuffins med klassisk hit & amp;; Return of the Mack & apos ;.



NEWSAM Online har säkrat en första titt på den nya kampanjen, på grund av att släppa TV -skärmar senare i fredags.

'Den nya annonsen på 40 sekunder framhäver den rena spänningen som känns över hela landet när McDonald's öppnar igen för take-away, Drive-thru och McDelivery, och kunderna anammar sina favorit McDonald's-ritualer', säger McDonalds i ett uttalande.

Den öppnas med en liten tjej som oroligt pressas upp mot fönstret och tittar på att hennes McDelivery ska komma - följt av förväntan och glädje när hennes McDonald's kommer.



Eurovision 2019 sista gången

Kolla själv nedan:

Siffror som släppts av burgerkedjan för att följa med den nya annonsen visar att människor verkligen saknat sina McD & apos; s.



Ungefär 16% av kunderna sa att deras första McDonalds efter lockdown var bättre än att få en kampanj på jobbet, nästan var femte sa att det gjorde dem lyckligare än att deras fotbollslag vann ligan och en oroande var åtta sa att det var bättre än deras bröllopsdag.

miley cyrus stjärnkändisar

En morgonkorv & ägg McMuffin på väg till jobbet var det som saknades mest - med 22% av människor som längtade efter det i lockdown.

Efter det var familjeresor till drive-thru (21%) och helgstopp i helgen när de var ute och shoppade (21%) det som människor var sorgligast över att sakna.

Bättre än deras bröllopsdag för en person i åtta (Bild: SWNS)

Burgerkedjan - som tillkännagav en rad prissänkningar från och med den här veckan - har nu börjat öppna restauranger igen för människor att äta igen.

cliff richard jimmy savile

Hittills är fyra platser igång för middagskunder i Storbritannien och Irland, och planer pågår för att få fler att fungera igen.

McDonalds Storbritanniens verkställande direktör Paul Pomroy sa: 'Vi arbetar för att öppna våra restauranger igen när vi är övertygade om att vi kan följa regeringens vägledning, vilket gör att våra team kan arbeta och kunder att besöka säkert.'

Förändringar McDonalds ser på för att se till att människor kan äta på restauranger igen inkluderar:

  • Endast bordsservering
  • Minska kapaciteten med så mycket som 70% på vissa restauranger
  • Beställningar från kiosker, kassan eller bordet med My McDonald’s -appen för att få mat till dig
  • Handdesinfekterande stationer
  • Golvmarkeringar
  • Perspex -skärmar
  • Rengör kontaktpunkter och sittplatser oftare

Se Även: