McDonald's baconrulle förändras - och röstas nu till bästa på high street

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Kommer du att sakna den gamla baguetten?



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



McDonalds baconrulle har just röstats till den bästa på high street, efter att ha ställts mot fem matrivaler, inklusive Greggs och Costa.



Men om du undrar hur snabbmatsjätten och dess undermåliga smörgås påsade kronan, beror det på att allt inte är riktigt som det verkar.

I stället för att gå in på deras tidigare och massivt mediokra bacon-smörgås för att testa, är det McDonalds nya, renoverade frukostbaconfett som lockar all uppmärksamhet, med tre generösa baconutslag på en bulle i surdegsstil tillsammans med din val av brun sås eller ketchup.

hur dog david bowie

Den har tre bacon, en surdegsbulle och en massa sås



Och efter att ha provat det nya och förbättrade receptet igår kväll kan vi se varför.

Med surrningar av bacon, en mjuk, studsande bulle som inte har suttit under en industrilampa under de senaste tjugo minuterna och samma serveringsstorlek sås som du slår på hemma, är deras senaste skapelse en värld bort från det tidigare torra baguette med en singel skiva av uttorkat fläsk var vi vana vid att serveras vid drive-thru.



Att imitera en hemgjord frukoststopp - toppen på vad alla baconmackor bör vägas mot - det här har all färskhet och påkostade köttförhållanden som du är van vid att servera i ditt eget kök, förutom nu har du inte att tvätta.

Håller du med?

Och det verkar som om resten av nationen håller med, med McDonalds baconsmörgås imponerande utmärkelse som beslutats av en panel av experter, inklusive dekoratörer, elektriker och rörmokare, av den pålitliga brittiska betygssidan Checkatrade, som organiserade ett blindt smakprov för att hitta bästa baconfett på marknaden.

Domarna fann att McDonald's -rullen regerade högst med nio av tio och placerade den på topplatsen baserat på utseende, smak och pris.

Men trots make-over kommer den nu fina baconrullen bara att ge dig 10 p mer tillbaka än tidigare, nu prissatt till 2,79 pund.

Och du kommer inte att behöva vänta länge för att prova det, visas på alla McDonald's UK-restauranger, McDelivery och Drive-Thrus från 26 juni 2019.

Det överträffade sina high street -rivaler

Duncan Cruttenden, livsmedelsutvecklingsdirektör på McDonald’s UK&I, sa: Baconrullen är den valda frukosten för miljoner och jag är glad över att kunna lansera vår nya och förbättrade version för kunder i Storbritannien och Irland.

Checkatrades feedback talar för sig själv, och oavsett om du är ketchup eller brun sås, hoppas jag att våra kunder håller med om att denna baconrulle är ett bra komplement till vår frukostmeny.

charlotte crosby pojkvän mitch

Mike Fairman, VD för Checkatrade, sa: Våra affärer måste genomgå en rigorös process för att bli listade på vår webbplats, vilket gör dem tillförlitliga, pålitliga och rekommenderade karaktärsdomare.

Du kommer att kunna få det från den 26: e (Bild: Getty Images)

Vi visste när McDonald's bad oss ​​att delta i detta test, att våra handlare skulle vara de perfekta människorna för att ge sigill. Panelen hade den långa, men avundsvärda uppgiften att sätta varje rulle i takt med att McDonald's Bacon -rullen fick en stor tumme upp från våra hantverkare och kvinnor.

Andrea Giammaria från RTEQ Ltd, kommenterade rullen: Jag blev verkligen förvånad över att McDonald’s baconrulle kom överst. Jag brukar gå till det lokala kaféet men jag föredrog faktiskt smaken och konsistensen på McDonald's -rullen i testet - bullarna är också väldigt mjuka, varför det blev så högt på dagen - jag vet vart jag ska ta vägen morgnar från och med nu !.

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Se Även: