Vi missade alla Art Attack's X-rated meddelande gömt i Talking Heads hår

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Alla som var i skolan på 90 -talet greps av Art Attack.



Men medan Neil Buchanan fick oss att tro att allt var möjligt med lite PVA -lim visar det sig att besättningen skickade ett inte så oskyldigt meddelande till oss.



Art Attack var 90 -talets konstutställning där Neil Buchanan såg extatisk ut att arbeta med PVA och pappersmâché. Han fick sällskap av ett slumpmässigt talande huvud, som såg ut som en slags romersk staty.



Då var det en trevlig efterskoleföreställning, men nu ser det ut som att vi kanske har missat sitt x-rankade budskap-i Talking Heads hår.

sons of anarchy spinoff

Det visar sig att det stygga Talking Head skickade ett tyst och hemligt X -rankat meddelande - eller rättare sagt ord - för det sätt hans hår var friserat.

Statyn visas i de flesta avsnitt av konstutställningen, och även om det kan vara svårare att se från vissa vinklar ordet & apos; sex & apos; kan göras ut i hans långa utkant.



Talking Heads x-rankade ord om Art Attack

Om du tittar närmare är det väldigt tydligt (Bild: ITV)

Ännu närmare...

Japp det säger sex (Bild: Art Attack / CITV)



Om du tycker att det är upprörande, hur är det då med Talking Heads likhet med Christopher Maloney?

Förlåt.

peter kay sjukdom cancer

... och om du ligger vaken på natten och undrar var Neil är nu, rockar han & apos; ut med sitt heavy metal -band. Nej verkligen. Se.

Det heter Marseille och Neil spelar gitarr. De var det första bandet som vann Battle of the Bands.

Nåväl, det är ett annat tv -program förstört. Vad är nästa? Bröderna Chuckle är inte bröder? Pingu var faktiskt en anka?

Se Även: