McDonald’s julmeny 2019 återvänder till Big Tasty och camembertostappar

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Den kommer i butik imorgon



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det kalla vädret kan vara här, men det är också en helt ny McDonalds meny - inklusive återkomsten av några mycket populära gamla favoriter.



Lojala fans av snabbmatskedjan kommer att bli glada att höra att den älskade Big Tasty är tillbaka, efter ett år lång frånvaro från den berömda restaurangen.

Med en nötköttburgare, Emmentalost, tomat, sallad, lök och dess uttalande rökiga Big Tasty sås kostar den 4,29 pund på egen hand eller 5,89 pund som en mellanmål. Dessutom kan du också lägga till bacon till den för 40 p extra.

Förutom Big Tasty finns det också en helt ny kycklingburgare som kommer att dyka upp i år, kallad Chicken Deluxe, för 5,19 pund (eller 6,59 pund som måltid), samt camembertostdippor (1,69 pund för fem , eller £ 4,40 för en delbox).



Imorgon kommer en ny kycklingburgare

Ursprungligen rapporterat av Solen, alla nya tillägg kommer i McDonalds butiker imorgon, onsdagen den 20 november.



Trots att de är en del av deras festliga meny, finns det inte mycket jul i den nya Chicken Deluxe -burgaren, som innehåller två bitar krispig kyckling med en smakfull tomaträtt, kall mayo, ost, sallad och rödlökringar.

bästa integrerade kyl och frys 2018

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Matchmaker McFlurries gör också en combeack

När det gäller ostlådorna får du 15 härligt klibbiga ostbett samt tre dippar, vilket gör dem perfekta för delning.

När du väl har slukat alla de nya kryddiga erbjudandena kan du tvätta det hela med en matchmaker McFlurry för att avsluta, kostar 99p för miniversionen eller £ 1,39 för standard.

Se Även: