Mark Zuckerberg 'ber Facebook-personal att föna hans svettiga armhålor före evenemang'

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Oavsett om det är under en anställningsintervju eller under uppbyggnaden av en första dejt, under stressiga situationer, kommer de flesta att erkänna att de blir lite svettiga.



Nu hävdar en rapport det Facebook s Mark Zuckerberg klarar av sin svett genom att 'be sin personal att föna hans armhålor'.



Påståendet kommer från Bloombergs Austin Carr i en recension för en bok om Zuckerberg som kommer ut denna månad, av Wireds Steven Levy.



numerologisk betydelse av 222

I sin recension skrev Carr: Zuckerberg är svårare att läsa, pingisar i Levys skildring mellan naivt geni och robotrånarbaron.

Även han förtärs av sin offentliga image. (En kommunikationschef visas när han fönar VD:ns armhålor innan han talar framträdanden för att eliminera ångestsvett.)

Man fönar sina svettiga armhålor (Bild: Getty Images/iStockphoto)



rutlandvatten före översvämning

Som svar på påståendet sa en taleskvinna för Facebook att hon 'tvivlade' på att det var sant.

Liz Bourgeois pratade med Business Insider och skämtade: 'Jag tvivlar på att detta är sant och i så fall skulle det ha varit på vårt kommunikationsteams begäran, men säkert kan alla som någonsin har burit en grå t-shirt relatera.



Även om Facebook inte har bekräftat rapporten, skulle det inte komma som en överraskning - Zuckerberg bär regelbundet grå t-shirts för evenemang och har ofta setts svettas under press.

jagarna på jakten
Sociala media

Till exempel svettades Zuckerberg rikligt under en intervju på scenen med teknikjournalisten Kara Swisher 2010.

Lustigt, Jack Dorsey, Twitter VD har nu sagt sitt om kraven.

Som svar på en Twitter-användare som frågade om Dorsey någonsin har fått sina armhålor fönade, svarade han: 'Det har jag inte, men jag skulle gärna tillhandahålla den tjänsten för alla i vårt kommunikationsteam om det skulle behövas.'

Mest lästa
Missa inte

Se Även: