Manny Pacquiaos son återvänder till att vinna efter att ha förlorat sin första match i karriären

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Manny Pacquiaos son Emmanuel lade sitt första nederlag bakom karriären för att vinna sin femte amatörmatch.



Pacquiao Jr har bestämt sig för att följa i sin berömda fars fotspår och tog tre domslutssegrar innan lider ett stort upprört nederlag till debutanten Chris Smith på San Fransisco's Irish Center i juni.



porträtt av en konstnär

Boxningslegendarens son har mött kritik av sina senaste slagsmål på sociala medier, men har varit ute efter att studsa tillbaka sedan dess. Och hans återkomst slutade i framgång med en avgörande seger över tre omgångar mot Dylan Merriken på Quiet Cannon Country Club i Montebello, Kalifornien.



 Manny Pacquiao Jr återvände till vinnande sätt i går kväll
Manny Pacquiao Jr återvände till vinnande sätt i går kväll

Pacquiao Jr tävlade i lättvikt igen men såg mycket förbättrad ut i kampen som fungerade som en attraktion på underkortet av Ryan Walshs sammandrabbning med Benjamin Whittaker i går kväll. Ett strålande leende dök upp i Pacquiao Jrs ansikte när hans hand höjdes med publiken i den lilla lokalen som jublade av förtjusning när han återvände till formen.

Trots en i stort sett framgångsrik start på sin boxningskarriär var hans far, som är en före detta världsmästare i åtta divisioner, initialt emot att hans son skulle starta en karriär inom sporten. Men Pacquiao Jr har nu fått godkännande av sin far som har gratulerat honom tidigare segrar när han fortsätter sin väg mot att bli proffs.

Det är mycket uppmärksamhet kring boxningslegendens son, särskilt när han tränar med sin fars legendariske före detta tränare Freddie Roach på hans gym i LA. Pacquiao Jr har också arbetat med den mexikanska stjärnan Canelo Alvarez och en mängd andra högprofilerade stjärnor under sin träning.



Skulle du vilja se Manny Pacquiaos son bli proffs? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

Detta har också fått honom att dra till sig fel sorts uppmärksamhet inklusive extra press, men Pacquiao Jr har insisterat på att han bara försöker förbättra ett steg i taget. 'Först gick jag bara tyst in i det och så, men jag antar att det är oundvikligt. Jag gör mitt bästa. Jag måste vänja mig vid det, säger Pacquiao Jr. till abs-cbn.com. 'Jag har tränat hela tiden.



'Jag har tränat i månader [i USA], och det här är allt jag vill: få mer erfarenhet, bli bättre. 'Jag tror att vi får se i framtiden om jag kommer att bli professionell. Just nu är jag Försöker bara bli bättre, för att få fler amatörkamper, ta med mitt rekord så vi får se i framtiden.”

morrisons barn äter gratis

Se Även: