Love Islands Molly-Mae löser upp fler fyllmedel och lämnar domnade läppar och ansikte

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Molly-Mae Hague fick mer av hennes fyllmedel upplösta från hennes ansikte, men hon erkände att det gjorde att hon kände dom.



Love Island 2019 -stjärnan, 22, har nyligen anammat ett mer naturligt utseende, och det här är inte första gången hon tar bort sitt gamla fyllmedel.



I sin vlogg sa Molly-Mae att hon 'slumpmässigt' bestämde sig för att få behandlingen efter att hon gick till kliniken för 'laser' hårborttagning.



I början av videon bad hon om ursäkt för hur hon såg ut när hon återhämtade sig från proceduren.

Molly-Mae sa: 'Jag är ledsen om jag har lite konstig blick i ansiktet just nu, jag kan inte flytta mina läppar för mycket.

Molly-Mae Hague fick mer av hennes fyllmedel upplösta från ansiktet, men hon erkände att det gjorde att hon kände dom

Molly-Mae Hague fick mer av hennes fyllmedel upplösta från ansiktet, men hon erkände att det gjorde att hon kände dom (Bild: YouTube/Molly Mae)



'Jag var tvungen att ha dobbande grädde över hela ansiktet, jag blev slumpmässigt upplöst med fyllmedel i ansiktet i morse.'

Hon fortsatte: 'Jag känner att jag fortfarande definitivt går igenom processen att försöka göra allt så naturligt som jag kan.



'Jag gjorde så många misstag när jag var yngre och jag försöker verkligen korrigera dem nu.

'Det är hur långt jag tog det för några år tillbaka - det är inte bara några möten för att rätta till den nivån av misstag jag gjorde.'

Molly-Mae innan hon fick sina fyllmedel upplösta

Molly-Mae innan hon fick sina fyllmedel upplösta (Bild: mollymaehague/Instagram)

hundtassar i snö

Hon sa att hon inte hade smink eller falsk solbränna i videon.

Molly-Mae fortsatte: ”Jag gick till kliniken i morse för att göra lite laser, jag har börjat få laser och det är en riktigt lång process och du kan inte sola.

'Jag bokade också in för ett samråd för att prata om att få resten av fyllmedlet som jag känner fortfarande är upplöst i mitt ansikte, och efter att jag bestämde mig för att bara fortsätta och göra det idag.'

Hon hade ingen smink eller falsk solbränna i sin video

Hon hade ingen smink eller falsk solbränna i sin video (Bild: YouTube/Molly Mae)

Reality -TV -stjärnan sa då att hon är rädd för nålar och det var bättre för henne att ha löst fyllmedlen på ett infall, eftersom hon kan vara för nervös för att gå till en bokad tid.

Molly -Mae tillade: 'Jag är fortfarande på min naturliga resa, på vägen till att få saker mer naturliga - vilket jag är så glad att jag har gjort.'

Under det senaste året har Molly-Mae börjat få de flesta kosmetiska ingrepp hon hade när hon var yngre.

ny variant av covid
Molly-Mae på Love Island 2019

Molly-Mae på Love Island 2019 (Bild: ITV/REX)

Förra året löste hon upp läppfyllningarna helt och erkände att hon inte var säker på hur hon först kände resultatet.

Hon hade tidigare erkänt att hon 'hatar sig själv' för att hon trodde att hon behövde ändra sitt utseende för att känna sig tryggare.

Molly-Mae hade också fyllmedel i käken, vilket hon sa att hon hade gjort för att göra hennes käklin mer uttalad men tror att det fick henne att se 'värre' ut.

Se Även: