Love Islands Luca Bish modellerar Gemma Owens badklädesmärke på parets första semester

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Luca Bish har stöttat sin nästan flickvän Gemma Owen s blomstrande affärer under deras första semester någonsin tillsammans.



De Love Island stjärna och Michael Owen' s dotter är just nu njuter av solen tillsammans tillsammans med dressyrstjärnans berömda familj, efter att ha kommit tvåa på ITV2-programmet tidigare denna månad.



Luca - som ännu inte officiellt är Gemmas pojkvän - tog till Instagram på torsdagen för att inte bara dela en bild av sig själv när han fyller på sin solbränna på stranden, utan också stödja sin skönhets badklädeslinje.



Innan hon begav sig in i den spanska villan tidigare i somras, hade kunniga Gemma redan startat en lukrativ verksamhet innan hon blev ett känt namn i sin egen rätt.

  Luca Bish och Gemma Owen tar sin spirande relation till nästa nivå med en semester efter Love Island
Luca Bish och Gemma Owen tar sin spirande relation till nästa nivå med en semester efter Love Island ( Bild: Instagram)

Kändisavkomman, 19, är ägare till OG Beachwear - en badklädeslinje som beskrivs som 'badkläder av lyxkvalitet, etiskt gjorda för att hålla.'

Innan Gemmas framträdande på Love Island hade varumärkets Instagram-konto nästan 5 000 följare, men det har sedan dess skjutit upp till nästan 50 000 tack vare stjärnans framgångsrika insats på den populära dejtingshowen.



Luca skrev en bild av sig själv som poserade i mörkblå badshorts från Gemmas linje på torsdagen: 'Räknas det här som vår första semester tillsammans eller? [skrattar emoji] Det är bara rätt att jag bär @ogbeachwear @gemowen_1 [hjärta-emoji] .'

  Luca modellerade stolt sin skönhet's design to his Instagram followers on Thursday
Luca modellerade stolt sin beaus design till sina Instagram-följare i torsdags ( Bild: instagram.com/lucabish)
  Gemma Owen poserar på semestern i ett plagg ur hennes OG Beachwear-sortiment
Savvy Gemma satte upp badkläderslinjen inför sitt framträdande på Love Island ( Bild: @gemowen_1/Instagram)

OG Beachwear delade Lucas inlägg till sina Instagram Stories och la till: 'Cario badshorts kommer mycket snart.'



Inför bekräftelsen att Gemma skulle dyka upp på Love Island, rapporterades det att ITV2-chefer hade frestat dressyrstjärnan att anmäla sig till showen genom att påpeka hur mycket exponering det kunde skapa för hennes företag.

'Veckor som spenderas med att slappa i en bikini kommer att ge hennes strandklädeslinje den typ av uppsving de flesta företag bara kan drömma om', hävdade en källa innan Love Island 2022-kollektionen tillkännagavs.

sons of anarchy säsong 8
  Gemma modellerade ofta sina egna skapelser innan hon blev en reality-tv-stjärna
Gemma modellerade ofta sina egna skapelser innan hon blev en reality-tv-stjärna ( Bild: (Gemma Owen/Instagram)

Luca och Gemmas nöje i solen kommer som deras ölänning Jacques O'Neill delade ett uttalande för att be om ursäkt och avslöja att han är i terapi efter att han anklagats för att ha mobbat Remi Lambert.

Gemmas ex-pojkväns senaste Instagram Live med sin kompis Luca väckte nyligen en motreaktion från fansen - efter att de två männen till synes hånade före detta Islander Remi angående hans rappkunskaper.

Innan Jacques delade sitt långa uttalande, båda Andrew Le Page och flickvän Tasha Ghouri hade redan slutat följa sportstjärnan på Instagram, efter att rugbyspelaren också var det smällde till för att han till synes hånade Tasha i en privat video som läckte ut på nätet.

  Jacques och Luca's Instagram Live prompted a lot of backlash from fans and fellow Islanders
Jacques och Lucas Instagram Live fick många motreaktioner från fans och andra öbor ( Bild: INSTAGRAM)
  Den tidigare bomben Remi anklagade båda stjärnorna för att mobba honom'inside and outside' the villa
Den tidigare bomben Remi anklagade båda stjärnorna för att mobba honom 'inuti och utanför' villan ( Bild: INSTAGRAM)

Förutom att sluta följa sin tidigare huskamrat gillade paret även ett inlägg från ex-ölänningen Remi, där f.d. Love Island Den tävlande anklagade Jacques för att mobba honom både i och utanför den spanska villan.

I sitt Instagram-inlägg som delades på tisdagen, tog Jacques upp de senaste händelserna och hävdade att han 'verkligen inte har några dåliga känslor för någon' och tillade att negativitet inte hade varit hans avsikt.

Han bad om ursäkt till alla han hade 'svikit' och avslöjade att han hade börjat träffa en terapeut för att 'bli den person jag vill vara och använda den här nya plattformen för att sprida ett positivt budskap.'

Har du en historia att sälja? Kontakta oss på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkt på 0207 29 33033

Se Även: