Love Islands Belle Hassan är 'ganska nere' efter att ha brutit med Anton Danyluk

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Belle Hassan sades vara förstörd efter hennes splittring från Anton Danyluk.



Hennes vän och Love Island-medstjärnan Lucie Donlan delade skådespelaren Tamer Hassans dotter var 'ganska nere' om det nya uppbrottet.



ksi vs logan paul gratis stream

Surfaren redogjorde för alla de intima detaljerna om Belle hjärtesorg efter bortgången av hennes romantik med Anton.



Lucie satte slutet på romantiken på långa avstånd eftersom Belle är baserad i London medan Anton har rest mycket med arbetsåtaganden.

Love Island's Belle Hassan har varit ganska nere & apos; efter att ha slutat med Anton Danyluk (Bild: Instagram)

mrs browns pojkfamilj

Hon sa: 'Hon är ganska nöjd med det för att vara ärlig, hon gillade honom verkligen. Jag är förvånad och förkrossad över att de har avslutat saker. Men hon har fullt upp och Anton har fullt upp så det måste vara svårt.



'Jag tycker att det är så galet när du kommer ut. Du förväntar dig det bara inte.

'Anton är mycket borta, Belle är i London, och ingen av dem har haft ett långsiktigt förhållande tidigare så jag tror att de tyckte att det var svårt.'



The NEWSAM har kontaktat representanter för Belle Hassan för ytterligare kommentarer.

Belle och Anton romans var en kort dalliance eftersom det var över bara fem veckor efter att de träffades för första gången på Love Island.

kim kardashian ray-j sex

Belle och Anton romans var en kort dalliance eftersom det var över bara fem veckor efter att de träffades för första gången på Love Island (Bild: Matt Frost/ITV/REX)

De blonda kompisarna hävdade att hon var frustrerad över den rapporterade bristen på uppmärksamhet han betalade henne sedan de lämnade villan.

Källor upplevde dock för The NEWSAM att Anton aldrig var i ett riktigt förhållande med Belle då paret bara dejtade och tog saker långsamt.

Vår insider sa: 'De dejtade, de kom aldrig in i ett officiellt förhållande och Anton respekterade alltid att ta saker långsamt.

Hennes vän och Love Island-medstjärnan Lucie Donlan delade skådespelaren Tamer Hassans dotter var 'ganska nere' om det nya uppbrottet (Bild: Instagram)

andrew whyment är en kändis

'Han var alltid på förhand med det här eftersom han inte ville hoppa in i ett förhållande utan att ta lite tid att träffa henne, vilket de har gjort.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

'Det finns inga hårda känslor, han tycker att hon är en härlig tjej, men han har för fullt med att jobba dygnet runt.

'Han har precis tagit en två dagars paus till Ibiza och sedan arbetar han bokstavligen varje dag de närmaste månaderna, så det är inte rättvist att gå in i ett förhållande när han inte kan ge det den tid det förtjänar. '

Se Även: